reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

najgorsze ze moja Iza strasznie wymiotuje. i zaraz po podaniu jakies 5 minut wymiotowala. nie podałam jej znowu bo boje sie ze za duzo.
podlożyłam jej z tyłu kocyk i z przodu, zeby była caly czas na boczku, bo boje sie tych wymiotów.
chodze do niej co 5 minut, nei wiem jak zasne, bo boje sie o nia okrutnie.
Dostała na wymioty Debridat, na kaszel Drosetux i na zapalenie jamy ustnej Tantum Verde.

edit: mam dawac 3x dziennie, czylio co 8 godzin czy rano w poludnie i na wieczór??

reklama
Biedna Izulka.Kasia jesli używacie smoka a chyba tak -zdaje mi sie ze widziałam to chociaz na smoka troche nalej zeby w buzce cos tam zostało.
Larvunia sadzasz Marcela na kibelek???Ja to u Was z tym nocnikiem bo ja jeszcze nawet nie zakupiłam a mnie tu tesciowa wnerwia ze juz dawno powinnismy.Kurde to niech przyjedzie i bedzie te kupska wynosic bo mnie strasznie brzydza takie w pamperku sa ok ale zawijasy na dnie nocnika :no::no:to juz nie.Juz kiedys chyba Wam pisałam ze mam traume z dzieciństwa.Miałam 10lat młodszego brata i mama mnie sobie upoatrzyłą na nocniokową.

dobra mlody zasnal

Kasia kurde szkoda malej oby jej szybko przeszlo biedna meczy sie ..ale napewno po lekach bedzie juz lepiej......

Befatka moj skonczyl 2 lata a jeszcze w pampersie chodzi...ja nie sadzam bo mam lenia:-D:-D..kurde zdazy sie nauczyc na ten nocnik...on nie chce siasc na tronie i koniec to co na sile mam sadzac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....Hania miala jakos 2,5 roku jak zaczela na nocniku wiec i teraz tez zdaze nauczyc....

dobra spadam spac do jutra babolce spokojnej nocy!!!:-)

mnie tez wszyscy teraz ganiaja z tym nocnikiem :angry: Ze niby siedze w domu to czas najwyzszy uczuc mlodego robienia potrzeb do nocnika :dry: Oki, moze juz czas, ale mi tez sie nie spieszy do tego... nie boi sie nocnika, bo siada na niego jak go posadze, ale jeszcze NIGDY mi w niego nic nie zrobil. Sadzam go jakos raz w tygodniu na chwilunie doslownie. Narazie mi sie niechce...
wiecie co, moja matka mi wiercila ciagle o tym nocniku ale moj jej dosral textem jednym i odpuscila :sorry2: Kupila nawet u siebie nocnik dla mlodego ale po jednym zdaniu mojego Andrzeja wyniosla nocnik na dzialke na strych ;-) W nosie to mam... moja sprawa. A gadala mi ze juz jej kolezanki z pracy od 5-7 miesiaca ucza dzieci siadac na nocniczek i juz robia tam. NO KU>>WA MAC! male to robi wszedzie, i prawie zawsze... i bezwiednie, ale mnie wkurzala! A ja czytalam kiedys na necie, ze niedobrze sadzac tak male dzieci, ze przyjdzie czas samoistnie i ze dzieci od ok 15 mies trzeba zaczac "przyzwyczajac" do nocnika ale wolac za potrzeba bedzie i tak po 2 roku zycia dopiero.

pewnie ze wygodniej bez pamperchow i taniej... :sorry2: jak mnie najdzie na nauke to dam Wam znac, narazie sporadycznie siada moj na nocnik...

uuuuu.. wypilam wlasnie Tigera... chyba dzis nie zasne :ninja2:

befatka...ehm.. teraz doczytalam... na kibelek odrazu moze zaczne go uczyc...ehm.... kupic musze tylko takia wersje mini deske dla brzdacow :tak:;-)

reklama
Madzia to juz przestałam sie przejmowac.:)

Larvunia
ja tez mysłałam o tej nakładce na deske.Ale poczekam z tym jeszcze kilka miechów.
Heheheh zajebisty profil nieźle usmiałam sie :-D:-D:-D:-D
Dobranoc kobitki

Ostatnia edycja:
Do góry