reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

doberek :-)
dostalam pusta butelka po glwie i musialam wstac :sorry2: mlody wlasnie wcina mleczko...
ale sloneczko ladnie dzis swieci, mam nadzieje ze bedzie tak caly dzien :cool2:
dobra ide pobiegac z psem :tak:
pozniej sniadanko i kawusia :-)

reklama
dzien dobry
szymon jeszcze spi :szok::szok: jak nigdy....ja wstal o 7:30 i obralam juz pyrki :tak::tak::-D

Larvunia daj na luz z tym nocnikiem niech sobie gadaja.ja mam to w nosie....
5-7 mies dziecko to przesada ono i tak nie kuma o co w tym chodzi...dziecko musi samo poczuc ze chce siku czy cos takiego..
ja mojego sadzam co dzien ale tylko jeden raz w lazience przed kapiela :tak:
juz teraz on wie sam ze ma tam siasc i ja napuszczam mu wody do wanny rozbieram go i on szybko idzie sam na nocnik i siedzi tam poki nie wleje wody owszem zrobil kilka razy siku :tak:...ale jak wezme w dzien nocnik do pokoju i chce zeby usiadl to nie siadzie :no::no: jedynie tylko w ciuchach....wiec dalam narazie spokoj przeciez do 18-tki nie bedzie chodzil w pampersie :-D:-D nauczy sie....

ok to na tyle zaraz kukne te foto na nk....

my przed 10 startujemy do logopedy kurka nie chce mi sie juz tam chodzic eech....
u nas tez slonko dzis i teraz widze jakie mam brudne okna znow :-D:-D

a mlody spi i spi jak cudnie :tak:

Hey Laski
U mnie nie wiem czy lepiej. W nocy Mała na szczęście nie wymiotowala. O 5.30 dalam jej tą Nystatynę za godzinke mleczko i ładnie nawet nie ulewała.
Ale przed 7 dałam jej lekarstwa i nie minęla minuta i wymioty.....później ulewanie mocne;(

Martwię się o nią.....

W sumie nie wygląda teraz na chorą, wariuje smieje sie...

O wlasnie chyba kupsko walnęła bo coś tu capi:)

Miłego dnia Laseczki!!

Czesc kasia !!!
moze juz jej przechodzi po lekach ale jeszcze raz po raz napewno beda wymioty....
dobrze ze sie bawi i jest usmiechnieta :tak::tak:

amoj dalej spi....ho ho...:-):-)

Kasia fotki na plytce obejrzalas??
fajne nie??....te nasze dzieciaczki sa boskie :tak:
:tak:

Ostatnia edycja:
Tak własnie miałam pisać DZIEKI BETI!!!! Fotki są boskie, musze jakies na nk wrzucić ale nie mam czasu.
Ja juz z rana lazienke posprzatałam, kible itp.
Teraz mam zamiar zasiasc do śniadania i kawki.
Kurna umówiłam sie ze znajomą na kawe ale odwołalam bo nie wiem czy to nie zaraźliwe, a ona ma półtoraletnią córkę, do Madzi bym poszła a tu doopa, nie da rady.
Musze na 13 do bujalskiej jeszcze isc po recepty na mleko, wczoraj zapomniałam.

Od wczoraj smaruje sie "moją" mascią i ręce juz lepiej.
Spadam na śniadanie.

a wlasnie tak sobie myslę ze chyba powinnam jakies witaminy brac zeby uzupełnic organizm po karmieniu nie? Falvit moze byc??

A gdzie nasza Beti?? Gdzie Jezyk??? Heloł!!!!

katgen ja zadnych witamin nie bralam po skonczeniu karmienia cycem :sorry2: wiec sie nie znam co powinnas brac...
a reszta spi chyba babeczek :-p

reklama
Do góry