Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. a tak lubię sobie potańcować, ale w tych miesiącach to chyba nie będzie realne.
Dziewczynki poradzccie...jak pisalam w pracy zle i chyba zostane bez niej do tego zamiast slowa otuchy na okolo slysze "a czego sie spodziewalas" kurna jakos mi tak zle :-( nawet M stwierdzil ze jedza ale moze podanie nie powinnam byla tak czy owak pisac...teraz psia psiola "co sie dziwisz.."
ale ja nie o tym chodzi mi o to ze umowe mam do porodu czyli np urodze 3.09 i ta mi kazala jeszcze przyjechac po porodzie i co mam jechac zaraz po czy co????
to jedno pytanko i drugie macierzynski: Olcia z innego dzialu napisala mi ze mi sie nalezy i bedzie placil ZUS a wiecie moze ile?? czy to jest cala pensja czy 80%?? czy co...Ja mam podstawe stale + stala premie co mc 20% i nie wiem...byla ktoras z Was w takiej sytuacji badz slyszla??
O to mnie teraz zaskoczylyscieTo w Polsce lepiej placa niz w Anglii ? haha
tyle ,ze tu urlop trwa 52 tyg a nie 20.. chociaz tyle dobrego, a co z tego,ze bezplatne od 36 tyg..
![]()