Karinna
Zaciekawiona BB
u mnie na 67 % wyszła dziewczynka...
A co jest?
Mi wyszło tak: Wynik: Na 43% będzie to chłopczyk. Na 57% będzie to dziewczynka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie na 67 % wyszła dziewczynka...
Ładnie się bawię w pracy... na 70% wyszło mi że dziewczynka:-) Okaże się dzisiaj wieczorem, więc jutro Wam napiszę. Biorę się za robotę, później tu jeszcze zajrzę... narazie
A mnie wyszło 65% dziewczynka 35% chłopiec a będzie chłopiec ;-):-)Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko. tu jest taka ankieta wyznaczajaca plec. wychodzi wam to co macie? Mi nie
![]()
A moge zapytac jak dodalas suwaczki?A mnie wyszło 65% dziewczynka 35% chłopiec a będzie chłopiec ;-):-)
Kochana ja wlasnie tak mialam jak Ty i co syneus wyszedl!!!!!!;-)Karinna no to ja też mam silne przeczucie na dziewczynkę, może to typowa oznaka na chłopca![]()

oczywiscie ze 80 procent coreczka i oczywiscie ze sie nie sprawdzaNoworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko. tu jest taka ankieta wyznaczajaca plec. wychodzi wam to co macie? Mi nie
![]()

A moge zapytac jak dodalas suwaczki?
Hah pewno tak, a myslalam, ze mnie juz ciaza nie zaskoczy, a tu prosze ;D Miala byc Maja a jak sie okazuje ona Ma(ja)ja![]()

Kochana ja wlasnie tak mialam jak Ty i co syneus wyszedl!!!!!!;-)
oczywiscie ze 80 procent coreczka i oczywiscie ze sie nie sprawdza![]()