reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

No to mi z tej wrozby wyszlo, ze 70 proc dziewczynka 30 proc chlopczyk :-D Okaze sie po poludniu !!! I tak sie zmienilo, bo wczesniej mialam 80 do 20 :-)

reklama
ale mi się spodobało to stwierdzenie :-D:-D:-D:-D:-D

No to jednak chyba będzie chłopak :rofl2:
Przeczucia na dziewczynkę i z testu wychodzi, ze 71% dziewczynka.
Myślę, że właśnie znajdujemy się w historycznym momencie odkrywania "prawa przewrotności" hihihihi :-D:-D

Tak na dobra sprawe nie ma zadnego testu ktory na 100% da odpowiedz i jak widac i przeczucie czasem zawodzi ;P

Wiecie co.. az wstyd :zawstydzona/y: ale mi wszystkie suwaczki sister zrobila hyhy :-D dobrze,ze galerie sama zrobilam i opis pod nickiem.. :zawstydzona/y::-pi wybralam sama...

Zrobiłam sobie tę ankietę ale muszę przyznać, że do części pytań odpowiedzi jakie tam były nie pasują do mnie.Także mi teraz wyszło że w 68% dziewczynka.:confused::confused::confused::confused:

Kurcze.. a wiecie co im blizej tego mojego usg to nie wiem juz co chce bardziej... jak dla mnie i dla M to chlopca.. bedzie parka :-D a jak dla Natalki to dziewczynke.. bedzie siostra! :tak: a ja chce,zeby miala siostre.. :sorry2: ta skomplikowane wiem...jeszcze nieco ponad 3 godz.. :-):-):-)

reklama
Do góry