reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Załączniki

• SP_A0216.jpg
    SP_A0216.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 48
  • SP_A0217.jpg
    SP_A0217.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama
ja zakupiłam wczoraj mężulkowi witaminki - Salfazin i już zaczą brac wczoraj ciekawe jak sie będzie czuł mam nadzieje że go nie uczuli. Mam sie zacząć uczyć do obrony ale tak mi sie nie chce że szok.
a'isha testowałaś dziś??
moj po salfazinie twierdzi ze mu ... mocz śmierdzi :-D sorka za szczegoł! ;-)
ja nawet nie wiem czego mialabym sie uczyc do obrony! masz jakis zestaw pytan?:confused:
Marzenixx pazurki 1 klasa! az naszla mnie ochota zrobic cos ze swoimi ...

Zazryczyłam sobie kwiaty na przeprosiny albo coś z własnej inicjatywy ma wymyślec.
Właśnie pojechał do miasta.
Kur...a :wściekła/y:ja nie musze go :wściekła/y:przepraszac, dobrze widział, ze :wściekła/y:jestem nerwowa i łatwo mnie :wściekła/y:zranic. Jego matka go ostrzegała, ze :wściekła/y:osobom które nie były :wściekła/y:wychowywane przez:wściekła/y: biologicznych :wściekła/y:rodziców bardzo :wściekła/y:zależy na uczuciach i zranic je :wściekła/y:łatwo. Mógł słuchac matki.:wściekła/y:

A poza tym znacie jakiś fajny przepis na makaron ze szpinakiem?

okej okej mata zdjecia , troche nie wyrazne!
Ja nie jestem zwolenniczką tipsów, może dlatego że moje własne pazury są bardzo twarde i jak mam frencza to wszyscy myślą że to żel.
Marzenko bardzo ładne pazurki eleganckie pomyślała bym że są tylko umalowane tak naturalnie wyglądają.W tamtym roku miałam sam żel na paznokciach aby nie malować ich tak często bo lakier mi odpryskuje już po 5 dniach.
Za to z makijażem ma z górki bo mam permanentny (usta,kreski na górnej powiece i brwi) więc nakładam tylko puder.:-)

Eve mam zestaw 30 pytań opracowanych i z tego na obronie 1 bede losowała ale muszę wszystkie umieć bo wiadomo nie wiesz co wylosujesz. mam 30 stron A4 do nauczenia się
Marzenko śliczne te pazurki masz mi sie takie naturalne własnie podobaja na co dzień ale nie powiem ze takie ekstrawaganckie mi sie nie podobają bo to zależy od hu,oru ale ja rzadko sobie robie szkoda mi kasy 60 zł to dla mnie dużo na pazurki wydać

reklama
Ja nie jestem zwolenniczką tipsów, może dlatego że moje własne pazury są bardzo twarde i jak mam frencza to wszyscy myślą że to żel.
Marzenko bardzo ładne pazurki eleganckie pomyślała bym że są tylko umalowane tak naturalnie wyglądają.W tamtym roku miałam sam żel na paznokciach aby nie malować ich tak często bo lakier mi odpryskuje już po 5 dniach.
Za to z makijażem ma z górki bo mam permanentny (usta,kreski na górnej powiece i brwi) więc nakładam tylko puder.:-)
tez mam swoje pazurki strasznie twarde ale ostatnio korci mnie cuit je rozpiescic i pojsc sobie na maniciure :-)skurki zrobic itp bo po urlopie mam suche jak wior! :dry: a z tym makijażem to spryciula z ciebie! powinni wymyslec permanentny makijaż rzęs!!! :-D

Do góry