Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dawaj zdjęcie..
nosi mnie...
okej okej mata zdjecia , troche nie wyrazne!No właśnie Marzenko dawaj zdjęcie pazurków!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj zdjęcie..
nosi mnie...
okej okej mata zdjecia , troche nie wyrazne!No właśnie Marzenko dawaj zdjęcie pazurków!!
moj po salfazinie twierdzi ze mu ... mocz śmierdzija zakupiłam wczoraj mężulkowi witaminki - Salfazin i już zaczą brac wczoraj ciekawe jak sie będzie czuł mam nadzieje że go nie uczuli. Mam sie zacząć uczyć do obrony ale tak mi sie nie chce że szok.
a'isha testowałaś dziś??
Ja nie jestem zwolenniczką tipsów, może dlatego że moje własne pazury są bardzo twarde i jak mam frencza to wszyscy myślą że to żel.okej okej mata zdjecia , troche nie wyrazne!
tez mam swoje pazurki strasznie twarde ale ostatnio korci mnie cuit je rozpiescic i pojsc sobie na maniciure :-)skurki zrobic itp bo po urlopie mam suche jak wior!Ja nie jestem zwolenniczką tipsów, może dlatego że moje własne pazury są bardzo twarde i jak mam frencza to wszyscy myślą że to żel.
Marzenko bardzo ładne pazurki eleganckie pomyślała bym że są tylko umalowane tak naturalnie wyglądają.W tamtym roku miałam sam żel na paznokciach aby nie malować ich tak często bo lakier mi odpryskuje już po 5 dniach.
Za to z makijażem ma z górki bo mam permanentny (usta,kreski na górnej powiece i brwi) więc nakładam tylko puder.:-)