reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o kurcze to fajnie!! ja bym sobie chciala permanetny zorbic na ustach bo mam wąskie!! jak ci sie zyje z takim makijazem?? kurde musi byc fajnie, rano wstajesz i ciągle piekna!!Ja nie jestem zwolenniczką tipsów, może dlatego że moje własne pazury są bardzo twarde i jak mam frencza to wszyscy myślą że to żel.
Marzenko bardzo ładne pazurki eleganckie pomyślała bym że są tylko umalowane tak naturalnie wyglądają.W tamtym roku miałam sam żel na paznokciach aby nie malować ich tak często bo lakier mi odpryskuje już po 5 dniach.
Za to z makijażem ma z górki bo mam permanentny (usta,kreski na górnej powiece i brwi) więc nakładam tylko puder.:-)

Eve84
2 lata przerwy.....
ale ci dobrze masz przynajmniej pytania pewniaki! :-( ja a 90% bedę szła na żywioł a będę miala 3 pytania a nie 1!!!! :-(Eve mam zestaw 30 pytań opracowanych i z tego na obronie 1 bede losowała ale muszę wszystkie umieć bo wiadomo nie wiesz co wylosujesz. mam 30 stron A4 do nauczenia się
czesc laski!
wpadlam sie przywitac...nie udzielam sie zbytnio bo nie mam o czym pisac..nic ciekawego sie u mnie nie dzieje,misiac goni miesiac i zawsze konczy sie malpą...powiem Wam szczerze,ze przywyklam!
bardzo pragne bobaska,ale mam juz jakby inne podejscie..jestem zupelnie spokojna i czekam na swoja kolej..do sierpnia zostalo juz niewiele czasu,planuje poszales z clo od czerwca,zobaczymy co z tego wyjdzie!
czytam was codziennie,takze jestem w temacie..GRATULUJE NOWYM MAMSIOM!
pozdrawiam Was wszystkie,buziole!
wpadlam sie przywitac...nie udzielam sie zbytnio bo nie mam o czym pisac..nic ciekawego sie u mnie nie dzieje,misiac goni miesiac i zawsze konczy sie malpą...powiem Wam szczerze,ze przywyklam!
bardzo pragne bobaska,ale mam juz jakby inne podejscie..jestem zupelnie spokojna i czekam na swoja kolej..do sierpnia zostalo juz niewiele czasu,planuje poszales z clo od czerwca,zobaczymy co z tego wyjdzie!
Loree
Fanka BB :)
Za to z makijażem ma z górki bo mam permanentny (usta,kreski na górnej powiece i brwi) więc nakładam tylko puder.:-)
Ale masz rano wygodnie! I tak jak Marzenka napisała- zawsze jesteś piękna!

Jak długo się trzyma taki makijaż? Słyszałam gdzieś,że to bolesna jest, ale to nie było jakies wiarygodne źródło, więc wolę zapytać ciebie.
Ja dziewczynki postanowiłam zapomnieć o mojej ostatniej wizycie u lekarza i o tym co mi powiedział. Wykasuję tą wizytę z pamięci.
W czwartek idę do innego lekarza w sprawie plamień i nie zamierzam robić żadnej abrazji! Nie dam się uśpić!
A co do ciąży- też nie zamierzam czekać do 3 lat. Założyłam nowy temat o ciąży po cc i tam dziewczyny piszą,że żadna tyle nie czekała i nic się złego nie działo.
Tak więc lekarz trochę z serii strasząco - panikujących a ja i tak robię swoje!
Nektarynka
wiem wiem.. teraz poczekam..za szybko poczekaj na dzień @ i wtedy testuj co trzymam kciukasy![]()
a ja chyba karpatke upieke na weekend..No nie zniosę!!!!! co to za wrzucanie takich ciasteczek????????? Ludzie tu głodują od rana (tz. chlebek ryżowy z ogórkiem na śniadanie i NEKTARYNKA na drugie) a tu takie pokusy![]()
chociaz wiem ze przydałoby sie kilka kilo rzucic albo kilka cm z pasa
zobaczymy.. co z tego wyjdzie poki co brzuch nie boli wiec czekamNektarynko.... Piękny ten Twój wykresik...Daje do myslenia![]()
niestety nie wiem czym to pachnie ale wydaje mi sie ze cycuszki mi miękna.. w sensie 5 dni były twardsze i bolące dzis wydaje mi sie ze są bardziej miekkie i dalej boląceŁadny wykresik,pachnie mi tu fasolką.Trzymam kciuki.;-)
tez sie zastanawiałam jak to jest.. z taki makijarzem..o kurcze to fajnie!! ja bym sobie chciala permanetny zorbic na ustach bo mam wąskie!! jak ci sie zyje z takim makijazem?? kurde musi byc fajnie, rano wstajesz i ciągle piekna!!![]()
Betka85
ja prace pisałam chyba 5 miesięcy i dobrze ze wcześniej zaczełam bo bym się wykończyła ale tak w 2 napisałam na tip top a pozostałe 3 zbierałam materiały a najgorsza była analiza 690 reklam które musiałam przeglądnąć pod wzgledem 7 parametrów i to duuuuzo czasu zajełoBernardko nie strasz mnie błagam..właśnie próbuje sklecić ankietę do badań i nie wiem od czego sie zabrać
ja też dostane 3 pytania tylko te 2 pozostałe to z pracy to sie nie przejmuję nimi ale boje się tego jedngo bo to sa obszerne pytania i nie wiadomo jakie mi sie trafi a te z pracy to mniej wiecej wiem o co beda pytać prawie na pewno to pikuśale ci dobrze masz przynajmniej pytania pewniaki! :-( ja a 90% bedę szła na żywioł a będę miala 3 pytania a nie 1!!!! :-(
Witaj Romka podejrzewam że takie nastawienie pozwoli ci szybciej zafasolkować bo nie myślac wiele o tym nie blokujesz się psychicznieczesc laski!
kinguś
Nie poddam się
Wróciłam z zakupków ;-)
Na tvp2 leciał program o babce która miała bliźniaki a później trafiły jej się sześcioraczki

Byłam w warzywniaku i za 2 pory zapłaciłam 5 zł strasznie drogo
Kilogram cukini 10 zł
A i M kazał mi zrobić listę rzeczy potrzebnych na początek dla Kini ;-);-);-)
Na tvp2 leciał program o babce która miała bliźniaki a później trafiły jej się sześcioraczki

No jak to sprzątać z nowymi pazurkami ;-);-);-)musze sie wziąc za sprzątanie i obiad ale mi sie nie chce![]()
Bardzo naturalnie wyglądająokej okej mata zdjecia , troche nie wyrazne!

Ach Ci faceci ;-);-)Zazryczyłam sobie kwiaty na przeprosiny albo coś z własnej inicjatywy ma wymyślec.
Właśnie pojechał do miasta.
Witaj kochana. Ostatnio myślałam o Tobie ;-);-)czesc laski!
I bardzo dobrzeJa dziewczynki postanowiłam zapomnieć o mojej ostatniej wizycie u lekarza i o tym co mi powiedział. Wykasuję tą wizytę z pamięci.
W czwartek idę do innego lekarza w sprawie plamień i nie zamierzam robić żadnej abrazji! Nie dam się uśpić!

Byłam w warzywniaku i za 2 pory zapłaciłam 5 zł strasznie drogo

Kilogram cukini 10 zł
A i M kazał mi zrobić listę rzeczy potrzebnych na początek dla Kini ;-);-);-)
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
ja niestety z pracy moge miec dowlona ilosc pytan!!!! a z zakresu studiow sa 3 po 1 dla kazdego czlonka komisji wylaczajac promotora on jest 4 osoba!ja też dostane 3 pytania tylko te 2 pozostałe to z pracy to sie nie przejmuję nimi ale boje się tego jedngo bo to sa obszerne pytania i nie wiadomo jakie mi sie trafi a te z pracy to mniej wiecej wiem o co beda pytać prawie na pewno to pikuś

kurde jaka ja głodna jestem to masakra jakaś!!!!!

Podziel się: