Doberek! :-)
ale to musi być czaderskie taki maluszek gadający jak nakręcona pozytywka! :-):-):-) avatarek masz w deche!!!!!
no to papa Słonko! wroć do nas szybciutkio z nowymi siłami!!!!
z tymi kuciami to sie nie martw ja mam tak zawsze przed @ a i tak samo ma prawo być we wczesnej ciąży! :-) u mnie nawet jest do tego ciągnięcie w pachwinach itp.
Karola.de ty tak tej @ nie wyglądaj ona pewnie ma cie gdzieś!
a tak a pro po rozumienia nas przez inne osoby! ... temat rzeka dla mnie! ludzie czasami jak z nimi gadam tzn inne kobiety nawet widzę ze mają ochotę mi powiedzieć ze przesadzam z tą całą więdzą i badaniami!rodzina męza jest w warmi i jak tam nachodzi temta dzieci bo duzo sie tam ich mnoży i spytam sie o jakies badanie czy robila taka to patrzy sie na mnie jak na osła ... albo kwasu foliowego nawet nie biorą bo ktos tam powiedzial ze na recepte!
znam przypadek ze dziewczyna mlodo poronila przez tokso a nawet nie wie co to jest! teraz ma juz 2 dzieciaczkow i nadal to ja nie obchodzi i wiecej badan nie robila!
nie wiem jak to nazwac ... zacofanie ... czy to zalezy od chrakteru tylko?
![]()
Ewuniu ja mam wrażenie że to jest kwestia podejścia do ciąży..My tu na forum traktujemy ciążę jak błogosławieństwo, jak rzecz świętą - wyczekujemy jej, dbamy o siebie..A są ludzie którzy poprostu wychodzą z założenia że jak będzie ciąża to będzie..

rodzina męza jest w warmi i jak tam nachodzi temta dzieci bo duzo sie tam ich mnoży i spytam sie o jakies badanie czy robila taka to patrzy sie na mnie jak na osła ... albo kwasu foliowego nawet nie biorą bo ktos tam powiedzial ze na recepte!
znam przypadek ze dziewczyna mlodo poronila przez tokso a nawet nie wie co to jest! teraz ma juz 2 dzieciaczkow i nadal to ja nie obchodzi i wiecej badan nie robila!