reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja mam dokladnie to samo album jest zdjecia sa na kompie i nie ma pana kto by powywolywal takze album od Emily jest rowniez pusty :dry:
A witam nową mamusie ...moja klaudia ma taki zwykły na wpisy i zdjęcia do 7 roku życia,w mirę wypełniony:zawstydzona/y:ksawe nie ma nic prócz zwykłych zdjęć ,czsamintrochę załuję ,ale znam siebie i wiem ,ze nie mam co sie porywać z motyką na słońce

pomysł świetny ,a jesteś pewna że konsekwentnie będziesz regularnie album uzupełniać ,bo ja z racji tego bym sie właśnie nie podjęła
tak, mam taką OGROMNĄ nadzieje:-D tzn, wiesz, teraz jak mam wene, to tła juz sobie zrobie a potem juz tylko bede wkładac zdjęcia i ewentualnie jakies inne dodatkowe strony robic, myślę że wytrwam do końca:tak::tak:
Jak nie spróbuje to nie bede wiedziec, mysle ze tak, bo szczerze to sama chciałabym coś takiego miec z dzieciństwa, np od mamy dostac, mam nadzieje, ze mi ni eprzejdzie, poza tym jest jeszcze m, który też jest ardzo za tym albumem, wiec myślę że będzie mnie motywował:tak::tak:

Wiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38
Wg mnei są super, jak lubi różowy kolor to tymbardziej, te drugie też fajne, ale te wg mnie łądniejsze:tak::tak:

Cześć dziewczyny
Poczytałam sobie i żadnych cytatów nie zaznaczyłam, więc napiszę ile pamiętam :baffled:

As, ja cię podziwiam, że ty tak po nocach możesz siedzieć i jeszcze w dzień przytomna jesteś. Ile godzin dziennie ty śpisz? :confused:

Anabuba, gratulacje :tak::tak::tak: Wiedziałam, że się uda :-)

Malinka, ucałuj półroczniaka! :tak::-D:-D

Joanna, przykro mi, że tym razem się nie udało, ale musisz być wytrwała - na pewno w końcu się uda i niedługo będziesz piratować w Kielcach! :-) ;-)

Medeuska, ja mam album z pierwszego roku Piotrusia, który zrobiłam na komputerze, a później wydrukowałam, dałam do introligatora, żeby oprawił i powklejałam zdjęcia. Jest cudny. :tak: No i takie pamiątki są bezcenne. A do 18 postanowiłam zbierać różne rzeczy do kuferka (tylko jeszcze kuferka nie mam :-p) włożę tam jego pierwszy smoczek, pierwszy kocyk, buteleczkę, grzechotkę, misia, obcięte włoski i takie tam. :-)

Witam nową mamę! :tak::tak::tak:

I więcej chyba nie pamiętam :dry:

madziula mi te drugie bardziej się podobają a cenowo jak??????
meduska małpo ty znasz płeć????bo ty zawsze per ona a jak to on??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry