reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38

reklama
Witam, aja... dzisja od 7 na allegro:szok:

Bo chce nakupic pierdołki na zrobienie albumu dla mojej niuni małej:tak:
Fajne sa takie scrapbooki, a tak mi sie wszystko podoba ze chyba z 500 zl wydam na te pierdoły:szok::szok::szok: no i jakos nie bardzo umie znalezc ładne tła takie jakbym chciała duże 30x30, mały wybór, bede musiala gdzies do hurtowni jechac pewnie zeby znalec takie jak bede chciala:tak: Ale wogole tych dodatkow ozdób ile:szok: nie moge sie zdecydowac:szok:

Noprosze, podaj, ja tez chce kaske za ankiete:-D

Oj.. kochana, przykro mi:-(
Ty to chyba nie masz co robic... :-D:-D:-D
kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje;))))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
BRAAAAAAAAAAWOOOOOOO
super ciesze sie razem z Toba :-D
Witam wszystkie mamusie na forum:tak:
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)
witaj :tak:
Koszulki ochronne do albumów scrapbooking albumy (628919028) - Aukcje internetowe Allegro tutaj ochornne folie :tak:

a tutaj u tego samego sprzedawcy są te karty które jako jedynez dużych mi siejkeszce podobają z wszystkich jakie przejrzałam na allegro:tak:

Papiery różne kolory 30,5x30,5 super cena (617812472) - Aukcje internetowe Allegro te najbardziej... beż z brązem:tak::tak: no io sią tez inne kolory, ale po 1 nie iem co bedzie , a po 2 mi sie wydaje bardziej eleganckie takie beż-brąz- a dodatki ewentualnie na któryś stronach zrobie kolorowe:tak::tak:
i w sumie nawet tą są jedne z tańszych kart do tego z tych dużych:tak::tak:

są jeszce takie: tez fajne
Papiery WIOSENNE 30,5x30,5 scrapbooking NOWOŚĆ (617810764) - Aukcje internetowe Allegro
Papiery SECRET GARDEN 30,5x30,5 scrapbooking (617804902) - Aukcje internetowe Allegro
- ale to musialabym chya z 30 albumow zrobic roznyuch:tak::tak::-D:-Dwiec wydaje mis ie ze najlepsze beż-brąz jak myslicie?

Zestaw papierów 30x30 Laura Ashley scrapbooking (632323544) - Aukcje internetowe Allegro te tez mi sie pdoobają- ae nie dla dziecka akurat- może jakis innyu powod do robienia albumu znajde to zrobie z tych, bo mji sie podobają też:tak::tak:
Co myslicie??
fajne fajne :tak:
Wiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38
heh ja mam rozmiar 36 :cool2: ale sandalki fajne :tak:

Medeuska mi się podobają takie rzeczy .Lubię też poszukiwać,ale co podoba się mi nie musi podobać się Tobie.
Wybrać musisz jednak sama.
Osobiście uważam ,że ten zestaw ,który najbardziej Ci się podoba będzie odpowiedni dla dziecka.
Udanych zakupów i miłej zabawy.
Ja Ci polecam tą stronkę tak poza allegro
ScrapArt.pl
Scrapbooking - sklep CRAFT4YOU - Witamy!
Scrapbooking sklep, Embossing, Decoupage, Filcowanie, Wyrób biżuterii - ArtPasje: Artystyczne Pasje Tworzenia
Jak mam coś więcej w ulubionych i znajdę chwilkę to Ci podeślę.
Dziekuje, znalazłam kilka takch sklepów też, tyle że w porównaniu do allegro to mają drogo:tak: i doszłam do wniosku że na allegro bedzie najlepiej kupowac:tak: Ale dodam sobie do ulubionych bo są tez tu rzeczy których na allegro nie ma:tak::tak:

Jeszcze raz dziekuje:tak: i tak mysle ze kupie od razu minimum 2 takie zestawy po 10 sztuk, w sumie to nie wiem czy nie kupic wiecej, bo potem jak mi braknie to moge miec problem żeby dokupic pasujące kolorystycznie i wogóle :confused:

A ja myslalam wogole zeby ten album robic az do 18 i na 18 dopiero dac:sorry2::sorry2::sorry2: wiadomo e potem to juz rzadziej i takie raczej wazniejsze momenty jak komunia bierzmowanie i inne takie bede dawac, ale nie che tylko całkowtego dziecinstwa npo do 5 lat tylko dłużej robic:tak::tak::tak: bedzie mial/miala fajna pamiątke z całego dzieciństwa:tak::tak:

kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje;))))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje kochana:-D:-D:-D:-Dhurrraaaaa

Dziekuje, znalazłam kilka takch sklepów też, tyle że w porównaniu do allegro to mają drogo:tak: i doszłam do wniosku że na allegro bedzie najlepiej kupowac:tak: Ale dodam sobie do ulubionych bo są tez tu rzeczy których na allegro nie ma:tak::tak:

Jeszcze raz dziekuje:tak: i tak mysle ze kupie od razu minimum 2 takie zestawy po 10 sztuk, w sumie to nie wiem czy nie kupic wiecej, bo potem jak mi braknie to moge miec problem żeby dokupic pasujące kolorystycznie i wogóle :confused:

A ja myslalam wogole zeby ten album robic az do 18 i na 18 dopiero dac:sorry2::sorry2::sorry2: wiadomo e potem to juz rzadziej i takie raczej wazniejsze momenty jak komunia bierzmowanie i inne takie bede dawac, ale nie che tylko całkowtego dziecinstwa npo do 5 lat tylko dłużej robic:tak::tak::tak: bedzie mial/miala fajna pamiątke z całego dzieciństwa:tak::tak:
ja mam album od Sewka i jeszcze ani jednego zdjecia nie ma wklejonego bo trzeba powywolywac a nie mam czasu :dry:

fajny pomysł.:tak::-)

reklama

pomysł świetny ,a jesteś pewna że konsekwentnie będziesz regularnie album uzupełniać ,bo ja z racji tego bym sie właśnie nie podjęła

Do góry