Joanna73
uzależniona od BB
witam nie udało mi si zdac :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noprosze, podaj, ja tez chce kaske za ankieteNie było mnie pare minut a tu tyle do czytania Kamilek spi Martynka na bajkach a ja teraz wypełniałam płatną ankiete
Oj.. kochana, przykro mi:-(witam nie udało mi si zdac :--
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
zdasz za kolejnym razem.witam nie udało mi si zdac :--
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
dobra jesteśA my jemy sniadankoDziewczynki oczywiscie platki bo ostatnio to nie chca nic innego jesc rano
A ja jem tosty ktore zostaly od wczoraj
Wstawiłam pranie ale chyba tylko dla tego ze musialam wyprac Klaudi pumyAle z powieszeniem moze byc gorzej bo raczej mi sie nie bedzie chcialo
sporo tego jest na rynku,a jak człowiek chce coś konkretnego to okazuje się,że i tak jest problem.:-Witam, aja... dzisja od 7 na allegro
Bo chce nakupic pierdołki na zrobienie albumu dla mojej niuni małej![]()
Fajne sa takie scrapbooki, a tak mi sie wszystko podoba ze chyba z 500 zl wydam na te pierdołyno i jakos nie bardzo umie znalezc ładne tła takie jakbym chciała duże 30x30, mały wybór, bede musiala gdzies do hurtowni jechac pewnie zeby znalec takie jak bede chciala
Ale wogole tych dodatkow ozdób ile
nie moge sie zdecydowac
Noprosze, podaj, ja tez chce kaske za ankiete
Oj.. kochana, przykro mi:-(
chceWysle ci zaproszenie jak chcesz
No tak, jest tego dużo, ale mało z tych, których poszukuję, ale... w końcu moze uda mi sie znalezc;-);-)zdasz za kolejnym razem.
dobra jesteś
sporo tego jest na rynku,a jak człowiek chce coś konkretnego to okazuje się,że i tak jest problem.:-baffled: