medeuska
październikowa mama'09
Ja to zawsze lubiłam takie rzeczy..Ty to chyba nie masz co robic...![]()

WIEM WIEM dziwna jestem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to zawsze lubiłam takie rzeczy..Ty to chyba nie masz co robic...![]()
ja mam album od Sewka i jeszcze ani jednego zdjecia nie ma wklejonego bo trzeba powywolywac a nie mam czasu![]()
A witam nową mamusie ...moja klaudia ma taki zwykły na wpisy i zdjęcia do 7 roku życia,w mirę wypełnionyJa mam dokladnie to samo album jest zdjecia sa na kompie i nie ma pana kto by powywolywal takze album od Emily jest rowniez pusty![]()
tak, mam taką OGROMNĄ nadziejepomysł świetny ,a jesteś pewna że konsekwentnie będziesz regularnie album uzupełniać ,bo ja z racji tego bym sie właśnie nie podjęła
Wg mnei są super, jak lubi różowy kolor to tymbardziej, te drugie też fajne, ale te wg mnie łądniejszeWiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
![]()
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38
Te też fajnepowiększ
![]()
topobuwie_pl *__ORYGINALNE__ /bl1815/__38 czy te to mają być takie spacerowo imprezowe sandałki ,już na dzień matki potrzebuje
To ma dużą stope ja mam 37Jak lubi różowe to fajne.
moja by nie założyła.
Klaudia ma niespełna 13 lat i nogę 40/41![]()
Wg mnei są super, jak lubi różowy kolor to tymbardziej, te drugie też fajne, ale te wg mnie łądniejsze![]()