reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kawa mi się skończyła :-(
Uciekam porobić coś, bo jak książę wstanie to nie da rady! :tak:
Ach, nie pisałam wam jeszcze, że wczoraj zarezerwowaliśmy drugi hotel: Booking.com: Hôtel Balladins Chateaudun Superior, Donnemain St Mames, France - 49 Guest reviews. Book your hotel now!
To jest w Chateaudun - mała miejscowość 120 km od Paryża, ale za to duuuużo taniej :-)
fajne fajne ale zazdroszcze :tak:
My dzisiaj zaspaliśmy do przedszkola i to tak porządnie
icon_biggrin.gif

Wczoraj wieczorem miałam taka jazdę z Nadją, że myślałam, że już nigdy nie uśnie.
Lulałam ją ponad godzinę. Rąk juz nie czułam. Po każdym odłożeniu do łóżeczka ona w ryk. W końcu obudziłą mi Borysa. Nie miałam już siły, ani pomysłu jak ich oboje ululać, więc zamknęłam drzwi od ich pokoju i wyszłam do kuchni. Po 3 minutach wrzasków dzieci spały
shocking.gif

Potem znowu Benjamin budził mi się co 10-15 minut i płakał. Nie wiem czy bolało go gardło, czy dlatego, że miał zapchany nos
icon_rolleyes.gif
Nie mogłam sie z nim dogadać, jak się przebudzał to tylko płakał i nic nie chciał powiedzieć.
Wzięłam go do siebie do łóżka i po kilku przebudzeniach zasnął na dobre.
Po tych przeżyciach maluchy spały do 9.00 a Benjamin do 9.30
shocking.gif
shocking.gif
shocking.gif

Pierwszy raz od ich urodzenia spały tak długo.
Do przedszkola dotarliśmy dopiero po 10.
Teraz nie wiem o której kłaść maluchy na drzemkę
icon_rolleyes.gif
masakra wspolczuje Ci :shocked2:
a ja juz mama @ za sobą :-):-):-):-):-) ciesze się :tak::tak::tak:

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że Wy tak blisko siebie mieszkacie i mozecie sie często widywać :tak::tak::tak::tak:
może któraś ma ochotę przeprowadzić się do wrocka? :-D:-D:-D:-D
heh moj m ma rodzinke we Wroclawiu dokladnie to Strzeszów jak co to gadaj :-D:-D

reklama
a tak poza tym mlody juz zjadl zupke bo zostala z wczoraj i teraz buszuje mi ...
juz raz dzis z autka spadl ale sie pzrestraszyl i znow na niego siada hahaha :-D

dziękuje za życzonka dla antosia może temu gangreniakowi się odmieni i grzeczny będzie:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D
wiktoria sto lat dla kamilka toć on dzisiaj ma 10 miesięcy:tak::tak:

No to jestesmy po spacerku.Mlode juz w lozeczkach:tak::tak::tak:Pogoda wcale nie jest taka fajna na jaka wygladala z okna:no:W sl,oncu jeszcze w miare ok ale jak zaszło to masakra tak zimno
Uciekam cos zjesc i powiesic na balkon to nieszczesne pranie

dziękuje za życzonka dla antosia może temu gangreniakowi się odmieni i grzeczny będzie:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D
wiktoria sto lat dla kamilka toć on dzisiaj ma 10 miesięcy:tak::tak:
również sie dołączam do życzeń :tak::tak::tak::tak: BUZIACZKI od e-cioci :-)

ja zrobiłam sobie 5 min przerwę w prasowaniu,wyprasowałam połowę tego co mam,to i tak nieźle.
Oliwka jak sie obudzi to je zupkę,ale mi pyszny krupniczek wyszedł,znowu wszami całą michę :-D:-D:-D:-D:-D
a potem uciekamy na zakupy.długo nie będziemy na dworze bo jakoś zimno,wiatr i bez słońca.a Oliwka ma jeszzce ten katar to nie chce ją zaprawić.ubiorę ją dziś troszkę cieplej.

no to wracam do prasowania.juz mam wypieki na policzkach od tej pary :-D:-D:-D

reklama
Do góry