reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My dzisiaj zaspaliśmy do przedszkola i to tak porządnie
icon_biggrin.gif

Wczoraj wieczorem miałam taka jazdę z Nadją, że myślałam, że już nigdy nie uśnie.
Lulałam ją ponad godzinę. Rąk juz nie czułam. Po każdym odłożeniu do łóżeczka ona w ryk. W końcu obudziłą mi Borysa. Nie miałam już siły, ani pomysłu jak ich oboje ululać, więc zamknęłam drzwi od ich pokoju i wyszłam do kuchni. Po 3 minutach wrzasków dzieci spały
shocking.gif

Potem znowu Benjamin budził mi się co 10-15 minut i płakał. Nie wiem czy bolało go gardło, czy dlatego, że miał zapchany nos
icon_rolleyes.gif
Nie mogłam sie z nim dogadać, jak się przebudzał to tylko płakał i nic nie chciał powiedzieć.
Wzięłam go do siebie do łóżka i po kilku przebudzeniach zasnął na dobre.
Po tych przeżyciach maluchy spały do 9.00 a Benjamin do 9.30
shocking.gif
shocking.gif
shocking.gif

Pierwszy raz od ich urodzenia spały tak długo.
Do przedszkola dotarliśmy dopiero po 10.
Teraz nie wiem o której kłaść maluchy na drzemkę
icon_rolleyes.gif

reklama
no do mnie też niestety @ nadchodzi............
dowikla twoje małe są z 16 maja tak jak mój ex i córeczka piotra gabrysia:tak:
wiktoria dziękuję za życzenia dla antosia:happy2::happy2:

a ja juz mama @ za sobą :-):-):-):-):-) ciesze się :tak::tak::tak:

BUZIAKI DLA ANTOSIA

Nie było mnie pare minut a tu tyle do czytania Kamilek spi Martynka na bajkach a ja teraz wypełniałam płatną ankiete

wiki jakie zmiany,no proszę,nowy avatarek i nowe suwaczki,widać że masz dobry humorek.tak trzymaj :tak::tak::tak:

witam nie udało mi si zdac :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Asia nie załamuj się,nastepnym razem zdasz na pewno.głowa do góry :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje;))))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Anabubka suuuuuperrrr :-) gratulacje.ciesze sie razem z Tobą.:-):-):-)

Witam wszystkie mamusie na forum:tak:
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)

witamy witamy ;-) jak się łądnie usmiechniesz to Cie donas przyjmiemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38

fajne te sandałki,no to ma stopę w wieku 10lat :szok::szok::szok::szok: ja mam 37 :-)

Jak lubi różowe to fajne.
moja by nie założyła.
Klaudia ma niespełna 13 lat i nogę 40/41 :szok::szok::szok::szok:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: to jaki będzie miec ona numer w wieku 25lat????nie chce pytać :-D:-D:-D może przestanie jej już rosnąć :baffled:

Ja mam dokladnie to samo album jest zdjecia sa na kompie i nie ma pana kto by powywolywal takze album od Emily jest rowniez pusty :dry:

ja mam tyle zdjęć ze ho ho,więc wszystkie mam zgrywane na płytkach.jak bym tak chciała to dawać wszystko do albumów to nie miałabym później gdzie tego trzymac:-)

madziula mi te drugie bardziej się podobają a cenowo jak??????
meduska małpo ty znasz płeć????bo ty zawsze per ona a jak to on??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

włąsnie medeuska chłopczyk czy dziewczynka???? kiedy masz teraz wizyte u gina?może byś sie pochwaliła soim brzuszkiem co?urósł już coś?;-)

A ja ide z dziecmi na spacer i na zakupy nie wiem czy sobie poradze z dwójką małych dzieci w sklepie

wiki dasz radę,martynka to grzeczna dziewczynka na pewno nie będzie sprawiać kłopotów a kamilek do wózka i heja :-):-):-):-)

Dziewczyny ja odpadam.
Plany mi się pozmieniały.:wściekła/y::wściekła/y:
Moja śpiąca królewna zadzwoniła ,że dziś jest zebranie na 17 .30 w szkole.
Do tego na 13.30 mam przedszkole,muszę zrobić zakupy,ugotować obiad i odebrać małego z przedszkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do wieczora.:-)

no to masz dzień zawalony robotą.powodzenia

ja to mam ochote jechac dzisiaj na rownice fajna pogoda jest slonce swieci tylko ze wiatr troche mocny :sorry2:
medeuska robisz cos dzisiaj??

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że Wy tak blisko siebie mieszkacie i mozecie sie często widywać :tak::tak::tak::tak:
może któraś ma ochotę przeprowadzić się do wrocka? :-D:-D:-D:-D

Ja wlasnie polozylam Emily spac m spi jeszcze po nocce wiec mam teraz czas dla siebie:-) ale musze sie zabrac za jakis obiad no i za porzadki no i prasowanie tez jeszcze na mnie czeka:dry:

znam to ,ciagle te obowiazki,ja tez mam stertę prasowania i zaraz sie za to zabieram.az mnie to przerażą jak widzę ten stos ubrań który na mnie czeka.

Oliwka już usnęła więc lecę potańcować z żelazkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny pomozcie mi bo juz sie pogubilam jak ja mam wkleic te suwaczki?? bo juz glupia jestem z tego wszystkiego a wy macie juz pelne doswiadczenie w forum;-)
kliknij np na mój suwaczek,otworzy Ci sie strona z róznymi suwaczkami,wybierzesz który Ci sie podoba.Wpiszesz datę urodzenia twojej córeczki i zaakceptujesz .i suwaczek będzie gotowy.potem musisz skopiowac kod suwaczka swojego i jak wejdziesz w ustawienia na sygnaturę to tam masz wkleic ten kod swojego suwaczka.potem tylko musisz kliknąć na zapisz zmiany i juz suwaczek będzie Ci się pokazywał za każdym razem jak cos napiszesz na forum.

kliknij np na mój suwaczek,otworzy Ci sie strona z róznymi suwaczkami,wybierzesz który Ci sie podoba.Wpiszesz datę urodzenia twojej córeczki i zaakceptujesz .i suwaczek będzie gotowy.potem musisz skopiowac kod suwaczka swojego i jak wejdziesz w ustawienia na sygnaturę to tam masz wkleic ten kod swojego suwaczka.potem tylko musisz kliknąć na zapisz zmiany i juz suwaczek będzie Ci się pokazywał za każdym razem jak cos napiszesz na forum.

Dziekuje Ci bardzo:tak:

reklama
witam nie udało mi si zdac :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Oj, szkoda :-( Następnym razem będzie lepiej :tak:

kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje;))))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
GRATULACJE

Witam wszystkie mamusie na forum:tak:
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)

Witamy, odwiedzaj nas często :tak:

A my po spacerku, mała od razu padła :tak: Ale u nas dzisiaj wygwizdów :szok: Głowy urywa:szok: Ale mojej panience o dziwo to nie przeszkadzało i szalała po placu zabaw :tak:

Do góry