reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja to zawsze lubiłam takie rzeczy..:tak: zamiast isc na piwo rozwiązywac krzyżówke czy grac w gre wole robic takie pierdółki:sorry2::-D
WIEM WIEM dziwna jestem:-D:-D:-D
nie jesteś dzwina ,tylko po prostu lubisz takie coś zrobione tylko dla 1 osoby.
To bardzo osobisty album będzie i dlatego bardzo wyjątkowy.
Ja mam masę zdjęć normalnych i też się zastanawiałam nad takim albumem dla Klaudii i Kubusia też chyba się skuszę.
Obie wtedy będziemy dziwne.
:-D:-D:-D:-D

Ja mam dokladnie to samo album jest zdjecia sa na kompie i nie ma pana kto by powywolywal takze album od Emily jest rowniez pusty :dry:

tak, mam taką OGROMNĄ nadzieje:-D tzn, wiesz, teraz jak mam wene, to tła juz sobie zrobie a potem juz tylko bede wkładac zdjęcia i ewentualnie jakies inne dodatkowe strony robic, myślę że wytrwam do końca:tak::tak:
Jak nie spróbuje to nie bede wiedziec, mysle ze tak, bo szczerze to sama chciałabym coś takiego miec z dzieciństwa, np od mamy dostac, mam nadzieje, ze mi ni eprzejdzie, poza tym jest jeszcze m, który też jest ardzo za tym albumem, wiec myślę że będzie mnie motywował:tak::tak:
na pewno będzie

Myszunia mi wystarczy standardowo 4-5 godzin snu i raz w tygodniu tak z 10 godzin.
I jestem happy.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Joanna za nastepnym razem sie uda

Joanna następny raze -głowa do góry
Ja miałam chwilową zawieche ,bo komputer ani nie drgnął nie chciała w ogóle przeglądarka odpalic

zdasz za kolejnym razem.

dobra jesteś :-D:-D:-D

sporo tego jest na rynku,a jak człowiek chce coś konkretnego to okazuje się,że i tak jest problem.:-:)baffled:

Witam, aja... dzisja od 7 na allegro:szok:

Bo chce nakupic pierdołki na zrobienie albumu dla mojej niuni małej:tak:
Fajne sa takie scrapbooki, a tak mi sie wszystko podoba ze chyba z 500 zl wydam na te pierdoły:szok::szok::szok: no i jakos nie bardzo umie znalezc ładne tła takie jakbym chciała duże 30x30, mały wybór, bede musiala gdzies do hurtowni jechac pewnie zeby znalec takie jak bede chciala:tak: Ale wogole tych dodatkow ozdób ile:szok: nie moge sie zdecydowac:szok:

Noprosze, podaj, ja tez chce kaske za ankiete:-D

Oj.. kochana, przykro mi:-(
dziekuje za pocieszenie dobrze ze Was mam bo bym sie zalamała calkie i utonęla w łzach
Medeuska nie moge ci wysłać zaproszenia bo zawiesił im sie program ale wejdz na Klub gfk i musisz sie zarejestrować oni przysyłają ankiety do wypełnienia i za to dostajesz punkty trzeba ich uzbierać i możesz na kase wymienic albo na jakis przedmiot szkoda że nie moge ci wysłać bo za to bym 25 punktów dostała ech
Ja też najpierw wypelnialam ankietę a potem przysyłajataki skaner zebys skanowala swoje zakupy i za to dostajesz punkty :tak:
joanna tak mi przykro:-:)-:)-:)-(
a co ci nie poszło?????
wyjechałam na miasto ale dawal mi caly czas komendy w lewo i wpierdziliłam sie w skrzyzowanie po ktorym ani razu nie jezdzialm i zgupialam :szok::szok::szok::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje;))))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
GRATKI:-)
Witam wszystkie mamusie na forum:tak:
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)
wITAM :tak:
anabuba gratuluje:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
cieszę się razem z tobą wyśniło mi się:-D:-D:-D:-D
Plakac mie sie jak se pomysle o tym wszystkim a tu znowu trzeba wykupic 5 godzin i dopiero ustalic termin :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: wsciekla jestem na siebie okropnie ide poprasowac to sie moze zrelaksuje chwile :-:)-:)-(a tu kasy nie ma chyba nie pojdae na komunie tylko to co mielismy dac to zaplace godziny i egzamin :-(

madziula mi te drugie bardziej się podobają a cenowo jak??????
meduska małpo ty znasz płeć????bo ty zawsze per ona a jak to on??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja znałam płeć od 20 tygodnia chyba i to tak na 100%, bo amniopunkcję miałam, ale do końca ciąży tylko my i teściowie tak naprawdę znaliśmy płeć, ale często mówiłam w rodzaju męskim o maluchu, więc w końcu i tak wszyscy się domyślali :-D

Dziewczyny ja odpadam.
Plany mi się pozmieniały.:wściekła/y::wściekła/y:
Moja śpiąca królewna zadzwoniła ,że dziś jest zebranie na 17 .30 w szkole.
Do tego na 13.30 mam przedszkole,muszę zrobić zakupy,ugotować obiad i odebrać małego z przedszkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do wieczora.:-)

ja to mam ochote jechac dzisiaj na rownice fajna pogoda jest slonce swieci tylko ze wiatr troche mocny :sorry2:
medeuska robisz cos dzisiaj??

reklama
Witam wszystkie mamusie na forum:tak:
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)
witamy, witamy;-);-);-)
kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje;))))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
bardzo się cieszę, to znaczy, że teraz czas na parapetówkę:-Dwkońcu mieszkacie legalnie;-);-);-)
Wiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38
super, bardzo ładne butki, róż jest the best:-D:-D:-Dulubiony kolor dziewczynek:tak:moja to ma fioła na pinkcie różu i wszystkiego cię błyszczy:szok::szok::szok:

Do góry