nie jesteś dzwina ,tylko po prostu lubisz takie coś zrobione tylko dla 1 osoby.Ja to zawsze lubiłam takie rzeczy..zamiast isc na piwo rozwiązywac krzyżówke czy grac w gre wole robic takie pierdółki
WIEM WIEM dziwna jestem![]()
To bardzo osobisty album będzie i dlatego bardzo wyjątkowy.
Ja mam masę zdjęć normalnych i też się zastanawiałam nad takim albumem dla Klaudii i Kubusia też chyba się skuszę.
Obie wtedy będziemy dziwne.

Ja mam dokladnie to samo album jest zdjecia sa na kompie i nie ma pana kto by powywolywal takze album od Emily jest rowniez pusty![]()
na pewno będzietak, mam taką OGROMNĄ nadziejetzn, wiesz, teraz jak mam wene, to tła juz sobie zrobie a potem juz tylko bede wkładac zdjęcia i ewentualnie jakies inne dodatkowe strony robic, myślę że wytrwam do końca
![]()
Jak nie spróbuje to nie bede wiedziec, mysle ze tak, bo szczerze to sama chciałabym coś takiego miec z dzieciństwa, np od mamy dostac, mam nadzieje, ze mi ni eprzejdzie, poza tym jest jeszcze m, który też jest ardzo za tym albumem, wiec myślę że będzie mnie motywował![]()
Myszunia mi wystarczy standardowo 4-5 godzin snu i raz w tygodniu tak z 10 godzin.
I jestem happy.