reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to pranie powieszone ufff

MALINKA
Ja mysle ze mogłabys sprobowac dac mlodemu takiego soczku ale takiego raczej cienkiego
Moi tez pija te herbatki hippa i poprostu masakra-jak taka trojka sie dopadnie to co otwieram puszke to za chwile patrze ze juz ledwo co na dnie

A moj Dominik sie zrobil chyba jakis niesmialy albo cos:baffled:Normalnie jest wygadany i rzuca tekstami jak MALUNY Julka a wczoraj jak dzwonila moja siora zeby Jemu zlozyc zyczenia to nawet nie podszedl do telefonu i wieczorem jak dzwonil dziadek bylo to samo:baffled::confused:

NO i witam nowa mamusie:-)

reklama
wiktoria antoni za herbatkę da się pociąć a wode toleruje tylko nocą bo w dzień pluje nią na kilometr natomiast julia najbardziej lubi wode.....no ale ona chce być modelką to do wody i sałaty musi się od małego przyzwyczajać:-D:-D

Agnes jest tam obok Ciebie miasto Strzaszów?? mieszkasz w poblizu??

patrysia pierwsze słyszę:szok::szok::szok::szok: chyba raczej to nie koło mnie:no::no::no:

Dziękuje a patrzcie jaki mi porządek robi

chce mamusi pomóc :tak::tak::tak::tak:moja Oliwka robi to w szybszym tempie i już nie oglada co to jest tylko aby jak najszybciej wyrzucić:-D:-D:-D:-D

ja mam tone prasowania i chyba też się zaraz za to wezme tylko tak mi się tyłka nie chce ruszyć:no::no:

a ja już poprasowałam,szybko mi to poszło,sprężyłam się :tak::tak::tak:jedynie posciel została mi do prasowania ale to zostawiłam sobie na kiedy indziej

wiktoria antoni za herbatkę da się pociąć a wode toleruje tylko nocą bo w dzień pluje nią na kilometr natomiast julia najbardziej lubi wode.....no ale ona chce być modelką to do wody i sałaty musi się od małego przyzwyczajać:-D:-D

Oliwka to wypije wszystko co leci,nie ma z tym problemu.ona za picie to dałą by zabić.teraz to nawet pokochała wode mineralną.

Moja zmora już wstała,spała 1,5 godz ale coś jej nie ponosi.od razu wskocyła do mnie na kolana i na przytulanki sie jej zebrało.klei si.ę do mnie że hej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)

to do póxniej

reklama
Do góry