Z tego co wiem, to w większości szpitali trzeba mieć własne
o ranyyy ale wiocha...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co wiem, to w większości szpitali trzeba mieć własne
żeby tylko opatrunek :-):-):-) to jak pieluchao ranyyy ale wiocha...przeciez to tak jakby opatrunek...
Też wezne swój, bo się jeszcze okaże, że maja tylko szary, a za taki dziękuje.Niestety malbertka u nas tez podklady sa wymagane swoje. Tylko te pierwsze sa od nich zaraz po porodzie a nastepna zmiana juz na twoje konto. U nas nawet chusteczek dla dzieci nie ma, ja nawet papier toaletowy ze soba biore![]()
a wiecie może czy trzeba mieć własne kosmetyki do pielęgnacji dziecka do szpitala czy może szpital ma własne?
u nas tylko chusteczki i pampersy oraz swoje ubranka trzeba miec ze sobą reszta jest w szpitalu,tym bardziej,że to pielęgniarki kąpią nasze maleństwaja nie mam zamiaru uczęszczać do szkoły rodzenia ;-)
domyślam się, że kosmetyki trzeba mieć swoje (jak praktycznie wszystko), ale chciałam się dowiedzieć jak to było wcześniej jak dziewczyny rodziły...