reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Ja tez wole gina...ale fakt faktem do tej pory tylko do damskich ginów chodziłam. Więc trochę się czuję nieswojo. Poza tym jeszcze USG nigdy nie robiłam - żadnego nie mówią już o dowcipnymRozbawiłaś mnie z tymi otworkami. Ja wolę chodzić do gina niż dentysty.Będzie dobrze zobaczysz dzisiaj ładny pęcherzyk zobaczyszja zawsze jak wracam od lekarza to jestem pełna optymizmu że fasolka już nie długo się pojawi.:-)

Ja mam nadzieje że zobaczy pęcherzyk chociaz nie będzie miał go kto zapłodnic.;-) Bo z Moim skarbem będę sie widziała dopiero w piątek po południu.
Ale będę wiedzieć czy w ogóle miewam Owulacje...
Zajączek81
No właśnie, Kropeczka - where are you???
badaicka
Paulusia i Filipek
JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIGDY TEGO NIE NADROBIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHYBA MNIE DZIŚ NOCKA PRZED KOMPEM CZEKA ŻEBY PRZECZYTAĆ TO CO NAPISAŁYŚCIE PRZEZ OSTATNIE 2 DNI

NIGDY TEGO NIE NADROBIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHYBA MNIE DZIŚ NOCKA PRZED KOMPEM CZEKA ŻEBY PRZECZYTAĆ TO CO NAPISAŁYŚCIE PRZEZ OSTATNIE 2 DNI

Zajączek81
Nie licz na to 

badaicka
Paulusia i Filipek
Zaniepokojona jak tam po wizycie u G ???
badaicka
Paulusia i Filipek
Kochana usg dowcipne wygladem przypomina suszarko-lokówkęJa tez wole gina...ale fakt faktem do tej pory tylko do damskich ginów chodziłam. Więc trochę się czuję nieswojo. Poza tym jeszcze USG nigdy nie robiłam - żadnego nie mówią już o dowcipnym
Ja mam nadzieje że zobaczy pęcherzyk chociaz nie będzie miał go kto zapłodnic.;-) Bo z Moim skarbem będę sie widziała dopiero w piątek po południu.
Ale będę wiedzieć czy w ogóle miewam Owulacje...

olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Laski macie jakis skuteczny sposob na NIEPODJADANIE, kurcze geba mi sie nie zamyka, w taki sposob trudno monitorowac co i ile sie je :-(
Betka85
Zajączku to usg nie wygląda aż tak źle ja teź jak miałam robione pierwszy raz to sie obawiałam ale jakoś przywykłam a i ja chodziłam raczej do Panów ginów wiec już przywykłam
Badaicka po wizycie jestem pozytywnie nastawiona mam zrobic hormony i dostałam clo i luteinę na wyregulowanie cyklu i ogólnie czuję ze ten lekarz mnie dobrze poprowadzi co celu jakim jest fasolka
Olesiu ja tez tak ciagle podjadałam zwłaszcza jak przed kompem siedziałam ale teraz sie ograniczam i zakupiłam sobie sok pomidorowy i jak cos to go popijam bo on jest taki sycący a i zdrowy, ale poprostu trzeba to kontrolować i już albo jeszcze do takiego podjadania kupiłam sobie wafle ryzowe i jak coś to chrupe sobie
Badaicka po wizycie jestem pozytywnie nastawiona mam zrobic hormony i dostałam clo i luteinę na wyregulowanie cyklu i ogólnie czuję ze ten lekarz mnie dobrze poprowadzi co celu jakim jest fasolka
Olesiu ja tez tak ciagle podjadałam zwłaszcza jak przed kompem siedziałam ale teraz sie ograniczam i zakupiłam sobie sok pomidorowy i jak cos to go popijam bo on jest taki sycący a i zdrowy, ale poprostu trzeba to kontrolować i już albo jeszcze do takiego podjadania kupiłam sobie wafle ryzowe i jak coś to chrupe sobie
reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
jak jestem w pracy to nie jest zle, ale jestem w domu i chyba za blisko do szafki z lakociami.
Podziel się: