reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja mam taki stos prasowania ze na sama mysl o tym az mnie odpycha:-D:szok:wiec nie mam pojecia kiedy sie za to wezme

reklama
Dowikla zmora prasowania tez Cie przesladuje:-D ja tez mam dzis makaron:tak: z sosem pieczarkowym dzis serwuje:-)
Laura juz po zupce pomidorowej z ryzem wiec chyba o 16 dopiero zje makaronik

Dziękuje a patrzcie jaki mi porządek robi
Ha ha pomaga mamusi

A moj Dominik sie zrobil chyba jakis niesmialy albo cos:baffled:Normalnie jest wygadany i rzuca tekstami jak MALUNY Julka a wczoraj jak dzwonila moja siora zeby Jemu zlozyc zyczenia to nawet nie podszedl do telefonu i wieczorem jak dzwonil dziadek bylo to samo:baffled::confused:

NO i witam nowa mamusie:-)
podoba mi się Maluna:-D:-D:-DSpoko maluna próbuj dawać młodemu jakies nowości do picia ,on jak ksawek opój wszystkiego naj dla zucha z okazji pól roczku:-D:-D:-D:-D

reklama
wiktoria antoni za herbatkę da się pociąć a wode toleruje tylko nocą bo w dzień pluje nią na kilometr natomiast julia najbardziej lubi wode.....no ale ona chce być modelką to do wody i sałaty musi się od małego przyzwyczajać:-D:-D

Piekne :-D

dobra uciekma.
musze pozmywac itd a ponziej oblewanie.jak bede w stanie to eszcze dzis zajrze do was:-)

To napij sie za mnie, piwo chodzi mi po głowie, albo jakieś winko :szok::sorry2: Ale mam smaka :-D

A my pospałyśmy :tak: Teraz pora coś przekąsić :-p

Do góry