reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia ja niestety nie mam...a co ty sklep otwierasz?? :confused:

jak z mezem lepiej juz cos??

mysle intensywnie nad tym zeby otworzyc..., juz dawno myslalam ale mialam nadzieje ze allegro szybciej sie rozwinie a tu klops a kasy juz nie ma :-( wiec trza dalej dzialac zeby na nas czasem "kat" nie siadl ... mamy wiecej kredytow niz maz zarabia...ehh...

a czy lepiej juz? raczej nie, bez slowa wyszedl do pracy... masakra co sie dzieje ostatnio... a mowia ze pieniadze szczescia nie daja... gowno prawda

reklama
mysle ze nastepne spotkanko jak by bylo kiedys to dopiero
mamus sie nam nazbiera ale fajnie ;-):tak:..by nas sporo bylo hoho

Larvunia glowa do gory tak to jest z kasa u nas tez cienko ale nic nie poradzimy....jakos trza zyc !!!

kochana otwieraj jak masz okazje !!! :-)

papatki

ale nas dużo:-)
witam nowe mamuśki:-)
a ja zostawiłam mojego w studio i przyjechałam doma:-)
i idę się trochę odprężyć do sąsiadki na kawuche:-)
jest w 7msc:-)więc troche brzusia podotykam:-)

A ja wrocilam do domku bo zimno....
Kasia wy palacze :-D:-D:-D....nastepnym razem do mnie na laweczke na fajeczke macie przyjsc bo moj musial palic w samotnosci :-D:-D
zjadlam kawalek ciacha na sprobe pychotka wyszla...:tak::tak:

Beti dotykaj moze akurat cos sobie wytykasz hihi....

Kasia a jak z ta aukcja z tym fotelikiem??

dobra ide wypic kawuche z melkiem zajrze kolo wieczora
:tak:

Ostatnia edycja:
doma:-)
brzusio super:-) namowilam sasiadke na nasze bebe:-) powiedziala, że sie zaloguje do nas:-):-)

O kolejna Międzyrzeczanka będzie:) Fajnie;)
Ja własnie sprzedalam fotelik i karuzelkę;) Hihi troche kaski przybędzie dodatkowej....dobrze bo ostatnio z tym ciężko....

Hej dziewczynki ale się znowu rozpisałyście, nie było mnie kilka godzin i proszę:-) 2 nowe koleżanki na naszym forum, fajnie! Racja że niedlugo będzie trzeba założyć nowy link na M-cz:-D:tak:
Madziu, Kasiu super macie, że mieszkacie bliziutko siebie i jeszcze nowa ANNES będziecie we trojkę już, szkoda że ja mam kawal do was:-(
Natalko- witam Cię na naszym forum, super że jesteś, może poznamy się lepiej:-D
Annes- Ciebie też witam:-)

Beti- mówią, że jak się dotyka brzuszek ciężarnej to wywróżysz sobie baby :-) u mnie się to sprawdziło :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hello,ja na chwile
zaraz spadam sie troszke wymoczyc do wanny :tak::tak:
szymcio juz zasypia...

megi spotkamy sie chyba we czworke hihi ale fajowo....:tak:
musisz przeprowadzic sie w nasze strony bedzie lepiej blizej :tak: :-D:-D....

beti to fajnie nowa mamuske bedziemy mialy hehe...to nas sie tu duzo robi :szok::szok:..

Kasia fajnie ze sprzedalas rzeczy a fotelik za ile poszedl tyle co chcialas??

dobra ide sie kapac....:tak:

Do góry