reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ja też już uciekam do łóżeczka, mecz zaraz się kończy..Ja poczytam książeczkę.

Kładę się z nadzieją na brak @ dziś w nocy, i jutro...i przez kolejne 9 miesięcy..

Tego ci życzę z całego serca!

Kropeczko
ja dawno ,dawno temu kupiłam aparat za 999 zł. Potem mi upadł i naprawę wycenili na 1000 zł. A miałam go 3 miesiące:-(
Musiałam kupić nowy, bo ja bez aparatu jak bez ręki. Teraz na szczęście mam lepszy. No i juz nie rzucam aparatmi:-D:-D

Dobranoc

reklama
Lore - hasło w sygnaturze pierwsza klasa - jutro olśnisz cały świat;-)

czytałam o tym lekarzu co napisałaś - może jest przewrażliwiony, ale przynajmniej profesjonalnie podszedł do pacjenta - chciałaś poważnie to miałaś:tak:

Widzę, że dziewczynki uciekają - więc dobranoc - ja jeszcze trochę Was poczytam z zaległości;-)

Wszystkie uciekają, razem z kurami spać:szok:
No nie to przesada!
Jak wy to i ja do wyra wskakuję.
Dobranoc.

Hejka
Ja tylko na chwilunie, zobaczyc czy sie cos ciekawego wydarzylo.
Bylo super na tym zebraniu (w Policji) ale nie moge nic gadac bo Top Secret :ninja2: super bylo by gdyby moj wolontariat mogl sie przerodzic z czasem w pelen etat. Skladam raczki do nieba plizzz:rolleyes2:

reklama
Co do tych 20 stronek to pamietam zeby przy fasolkowaniu trzymac nóżki w górze :-D nie przeklinając a zwłaszcza w języku Czeskim :-D:-D:-D(Kaprysia swietne te teksty) a przedewszystkim na luzie :tak:;-) i przy filmach........ :rofl::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry