reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

OluPM ale masz z tym mężem ciagle jakiś mecz ogląda ja to pod tym wzgledem to mam dobrze bo mój nie lubi pilki nożnej ogladać jakiś inny jest za to ja czasem nie pogardzę jakimś dobrym meczem ale to raczej Liga mistrzów musi być albo mistrzostwa jakieś

mój M lubi sobie obejżeć jak mistrzostwa świata sa czy euro itp.a tak to nie no i jak fajny boks leci to też:tak:a tak mam spokuj:-)

reklama
Baaa! pewnie ze wierzymy i dopingujemy!!!!

Kobietki-uciekam juz pod prysznic, niestety czeka mnie tez zaraz depilacja....brrrr bedzie bolalo...., i musze jeszcze przygotowac rzeczy do zabrania jutro...

Sciskam mocno!

dzięki Andziu za odp....:-)

dobranoc

pozdrawiam wszystkie super laski z tego forumowiska!!!!

Do nastepnego!!!!

papasiu:tak:dobranoc;-)

Wpadam na chwilke was poczytać, bo jutro nie dałabym rady przeczytać z dwóch dni.
HEJ :-)
A mój M jest u klienta co też sama jestem i synka mam na kolanach bo się przespał i doopa:baffled:

Kochana z tego co zauważyłam twój synek jeszcze nie zawsze spi idealnie?;-) Ja długo miałam problem z moją córcią i jak zaczęła przesypiać całe noce to nie wyobrażam sobie zaczynac tego od nowa:-:)-( A jak ty teraz dajesz sobie radę? Bo ja całą ciążę mogłabym spać a z drugą nie będę miała jak.

A więc kobietki, uwaga, na forum zarejestrował się mój M Beckett. Uważajcie na niego. Potrafi miec bardzo niemiłe pomysły!

Wypier.... Go od nas jak tu będzie!
Facet nie może mieć wstępu na nasze wątki. Niech se stworzą własny!!!!!!!

Juz my sobie poradzimy. A na chandrę to są chyba jakieś męskie fora? Niech sobie gadają o tej swojej piłce i grach na kompie. Dzieciaki cholera!

Andzia fajnie,że już jesteś z nami i dzięki za info o estradiolu. Nie jest za późno, bo do 3 dc mam jeszcze trochę czasu. A jutro mam wizytę u kolejnego lekarza, bo tamten poprzedni jednak chyba czarno wszystko widział!

Co się tak stresujecie przed tymi obronami.
Moją pracę musiałam cały czas poprawiać, promotor cały czas czegoś się czepiał, na parę dni przed oddaniem zjadł ją komputer, musiałam wszystko pisać z brudnopisu. Kilka dni miałam wycięte z życiorysu, jak mi się udało oddać to byłam 13-nasta na liście(kolejność zdawani) a na ostatek dostałam pytanie (mniej więcej z dziedziny w jakiej pisałam ale nie na temat coś w stylu "odnośnie do wieku kiedy mówimy, że to jest dziecko a kiedy, że już młodzież". Zszokowało mnie pytanie, ni z gruszki, ni z pietruszki i nie odpowiedziałam, od razu, chociaż znałam odpowiedź, na koniec jak powiedzieli dziękuję, to przypomniało mi się i tak jakby niby nic powróciłam do tematu i odpowiedziałam. Okazało się, że z pracy dostałam 5!!! a myślałam, że będzie co najwyrzej 3. Ogólnie z całości dostałam 4,5 bo walnełam się na tym jednym pytaniu:wściekła/y:
Durzo przeszłam do tej pracy ale sie udało.

I co wy narzekacie, że się nie uda!!!!

A jeszcze zapomnialam dodac, ze wyceniono koszt naprawy aparatu fotogr.co zepsulam w piątek na 500 złotych...a samochodu na 3000 złotych...wiec mam bilans pobytu w kraju-lekko ujemny:zawstydzona/y: Na szczescie auto ubezpieczone ....a aparat za te pieniadze to nowy kupie....bez sensu....jak pech to pech:-)

Ech szkodnik ze mnie straszny ostatnio....

Ok juz mykam!
pa!

PS Eve-niezle jaja z tymi opiniami lekarzy! Ale poszperalam o tym w sieci i pisze tak jak mowila moja lekarka...wiec chyba nie zalezy to od plci pacjenta ale jednak tych innych czynnikow (jak np. zaparcia, cisnienie, ewentualnie uszkodzenia mechaniczne, hehe) Jak znosisz brak chlopa 2 dzien? A ty stosuj prysznic-tzn. masaż prysznicem:-D;-):-Dpodobno pomaga i zapobiega powstawaniu takiego cusia ...bo majac 2 czynniki jestes w grupie ryzyka...

Ja też już uciekam do łóżeczka, mecz zaraz się kończy..Ja poczytam książeczkę.

Kładę się z nadzieją na brak @ dziś w nocy, i jutro...i przez kolejne 9 miesięcy..

reklama
Do góry