reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Oj te marzenia cobyśmy be znich zrobili.wiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????![]()

No ja już porzątałam teraz Kamilka usypiam i biore sie za prasowanie
madziula skoro mój piotr na nasze pierwsze spotkanie upiekł sernik bez sera i to facet to co to dla ciebie kobiety zrobić zapiekankę ziemniaczaną bez ziemniakówKOchana jak marzyć to tylko o milionachtłumach seksownych facetów u stóp i takie tam
Ja ci dam ,a zapakować ,rozpakowac ,poukładać -no samo się niezrobiNa dziś mam w planie zapiekankę z ziemniaków i właśnie sobie uświadomiłam ,że mam wszystko do niej....oprócz ziemniaków właśnie
![]()

Witam i ja
Niewyspana i zla

Mlode wstaly juz przed 8 a ja jakos co chwile budzilam sie w nocy
Wiktoria caly czas mi marudzi
Lewy przycisk myszki mi nie dziala -chyba mi go wczoraj mlode spierdoliły jak wyszlam do kibelka i dopadly sie do laptopa

Musze sie wziasc dzisiaj za jakas robote w tym wypranie poscieli
Niewyspana i zla

Musze sie wziasc dzisiaj za jakas robote w tym wypranie poscieli
reklama
dowikla hej.nie martw sie jak tylko ja wychodze czy do kibla czy do kuchni to moi tez odrazu leca do kompa.damian tez zrypal myszke bo pinda sie zawiesza :/
i znalazl w telewizorze wtyczke gdzie mozna odlaczyc telewizor.juz tyle razy co mu tlumaczylam i klapsa dostal i nic.dalej broi.
i znalazl w telewizorze wtyczke gdzie mozna odlaczyc telewizor.juz tyle razy co mu tlumaczylam i klapsa dostal i nic.dalej broi.
Podziel się: