reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Oj te marzenia cobyśmy be znich zrobili.:-D:-D
No ja już porzątałam teraz Kamilka usypiam i biore sie za prasowanie

madziulanatasza kurcze zazdroszcze i zmywarki,ja to codzienn mam kupe naczyn,jak na nie patrze to mi sie wszystkiego odechciewa:/ a dzis tez ich nie malo:/ dobrze,ze za marzenia nie karaja:-D

KOchana jak marzyć to tylko o milionach:-D:-D tłumach seksownych facetów u stóp i takie tam:-D

Ja ci dam ,a zapakować ,rozpakowac ,poukładać -no samo się niezrobi:-D:-D Na dziś mam w planie zapiekankę z ziemniaków i właśnie sobie uświadomiłam ,że mam wszystko do niej....oprócz ziemniaków właśnie:dry:
madziula skoro mój piotr na nasze pierwsze spotkanie upiekł sernik bez sera i to facet to co to dla ciebie kobiety zrobić zapiekankę ziemniaczaną bez ziemniaków:-D:-D

malinka heheheheh odrazu mi sie przypomnialo jak w szkole na technologii najlepsza uczennica(zdaniem nauczycielki) upiekla ciasto bez maki hehehehehhehe

Witam i ja
Niewyspana i zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mlode wstaly juz przed 8 a ja jakos co chwile budzilam sie w nocy:no:Wiktoria caly czas mi marudzi:angry:Lewy przycisk myszki mi nie dziala -chyba mi go wczoraj mlode spierdoliły jak wyszlam do kibelka i dopadly sie do laptopa:no::angry:
Musze sie wziasc dzisiaj za jakas robote w tym wypranie poscieli

reklama
dowikla hej.nie martw sie jak tylko ja wychodze czy do kibla czy do kuchni to moi tez odrazu leca do kompa.damian tez zrypal myszke bo pinda sie zawiesza :/
i znalazl w telewizorze wtyczke gdzie mozna odlaczyc telewizor.juz tyle razy co mu tlumaczylam i klapsa dostal i nic.dalej broi.

Do góry