reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
To dobrze że Oliwce lepiej oby tak dalej.A ja sie cieszę bo katar Oliwce już przechodzi,dziś jest już o niebo lepiej![]()
Madziulka no sniłaś mi sie tez ale jak juz napisałam Lune naj bardziej zapamiętałam
madziulanatasza
Fanka BB :)
jakbym była dzieckiem to bym pisała i czytała na bb ,a sprzątałabym i gotowała drugą ręką ,a tak cholera ,ja tu siedzę ,a nawet ani jeden kubek sie do zmywrki nie wstawił
zakupy nie rozpakowały
dzieci maja lepiej
zakupy nie rozpakowały
dzieci maja lepiej
wiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????

dziewczyny ale Wam sie marzy
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsio
a reszta juz sama by sie ulozyla
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsio
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie
nie ma to jak marzeniawiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jakbym była dzieckiem to bym pisała i czytała na bb ,a sprzątałabym i gotowała drugą ręką ,a tak cholera ,ja tu siedzę ,a nawet ani jeden kubek sie do zmywrki nie wstawiłzakupy nie rozpakowały
dzieci maja lepiej
![]()
a ty leniu!masz zmywarke i jeszcze narzekasz

dobra ja lece,mala wstala i trzeba posprztac i do szkoly leciec.
odezwe sie przy popoludniowej kawce
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
KOchana jak marzyć to tylko o milionachdziewczyny ale Wam sie marzy
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsioa reszta juz sama by sie ulozyla
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie![]()

tłumach seksownych facetów u stóp i takie tam
Ja ci dam ,a zapakować ,rozpakowac ,poukładać -no samo się niezrobia ty leniu!masz zmywarke i jeszcze narzekasz
dobra ja lece,mala wstala i trzeba posprztac i do szkoly leciec.
odezwe sie przy popoludniowej kawce

Na dziś mam w planie zapiekankę z ziemniaków i właśnie sobie uświadomiłam ,że mam wszystko do niej....oprócz ziemniaków właśnie
Podziel się: