reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
To dobrze że Oliwce lepiej oby tak dalej.A ja sie cieszę bo katar Oliwce już przechodzi,dziś jest już o niebo lepiej![]()
Madziulka no sniłaś mi sie tez ale jak juz napisałam Lune naj bardziej zapamiętałam
madziulanatasza
Fanka BB :)
jakbym była dzieckiem to bym pisała i czytała na bb ,a sprzątałabym i gotowała drugą ręką ,a tak cholera ,ja tu siedzę ,a nawet ani jeden kubek sie do zmywrki nie wstawił
zakupy nie rozpakowały
dzieci maja lepiej

wiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????

dziewczyny ale Wam sie marzy
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsio
a reszta juz sama by sie ulozyla
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsio
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie
nie ma to jak marzeniawiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jakbym była dzieckiem to bym pisała i czytała na bb ,a sprzątałabym i gotowała drugą ręką ,a tak cholera ,ja tu siedzę ,a nawet ani jeden kubek sie do zmywrki nie wstawiłzakupy nie rozpakowały
dzieci maja lepiej
![]()
a ty leniu!masz zmywarke i jeszcze narzekasz

dobra ja lece,mala wstala i trzeba posprztac i do szkoly leciec.
odezwe sie przy popoludniowej kawce
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
KOchana jak marzyć to tylko o milionachdziewczyny ale Wam sie marzy
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsioa reszta juz sama by sie ulozyla
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie![]()

Ja ci dam ,a zapakować ,rozpakowac ,poukładać -no samo się niezrobia ty leniu!masz zmywarke i jeszcze narzekasz
dobra ja lece,mala wstala i trzeba posprztac i do szkoly leciec.
odezwe sie przy popoludniowej kawce

Podziel się: