reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
bo mi sie zawsze wtedy wydaje ,ze niezwykle elokwentna jestem:-D:-D:-D:-DAnabuba ,a kredyt ....mała niedogodność:-D się spłaci:tak:
no patrz to ja mam tak samo myślę wtedy że jestem elokwentna na maxa:-D:-D:-D

jakbym była dzieckiem to bym pisała i czytała na bb ,a sprzątałabym i gotowała drugą ręką ,a tak cholera ,ja tu siedzę ,a nawet ani jeden kubek sie do zmywrki nie wstawił:dry:zakupy nie rozpakowały:szok:dzieci maja lepiej:-D

wiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

dziewczyny ale Wam sie marzy:D
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsio:) a reszta juz sama by sie ulozyla:D
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie:D

jakbym była dzieckiem to bym pisała i czytała na bb ,a sprzątałabym i gotowała drugą ręką ,a tak cholera ,ja tu siedzę ,a nawet ani jeden kubek sie do zmywrki nie wstawił:dry:zakupy nie rozpakowały:szok:dzieci maja lepiej:-D

a ty leniu!masz zmywarke i jeszcze narzekasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobra ja lece,mala wstala i trzeba posprztac i do szkoly leciec.
odezwe sie przy popoludniowej kawce

Witam sie po sniadanku, ide Was poczytac, a zaraz ede musiala isc sie szykowac, bo musze patryka odebrac z hali o 11...:tak:

reklama
dziewczyny ale Wam sie marzy:D
mi to wystarczyloby aby kuba byl zdrowy,zero dlugow no i mieszkanko z ogrodkiem(ewentualnie mieszkanko w nowszym bloku) i wsio:) a reszta juz sama by sie ulozyla:D
nawet wtedy pewnie przytyloby mi sie:D
KOchana jak marzyć to tylko o milionach:-D:-D tłumach seksownych facetów u stóp i takie tam:-D

a ty leniu!masz zmywarke i jeszcze narzekasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobra ja lece,mala wstala i trzeba posprztac i do szkoly leciec.
odezwe sie przy popoludniowej kawce
Ja ci dam ,a zapakować ,rozpakowac ,poukładać -no samo się niezrobi:-D:-D Na dziś mam w planie zapiekankę z ziemniaków i właśnie sobie uświadomiłam ,że mam wszystko do niej....oprócz ziemniaków właśnie:dry:

Do góry