reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Niewyspana i zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mlode wstaly juz przed 8 a ja jakos co chwile budzilam sie w nocy:no:Wiktoria caly czas mi marudzi:angry:Lewy przycisk myszki mi nie dziala -chyba mi go wczoraj mlode spierdoliły jak wyszlam do kibelka i dopadly sie do laptopa:no::angry:
Musze sie wziasc dzisiaj za jakas robote w tym wypranie poscieli
dowikla witaj w klubie nie wyspanych i złych:tak::tak::tak:
poczytaj forum rzuć mięchem porozstawiaj wszystkich po kontach i od razu będzie ci lepiej:-D:-D

reklama
u nas też pogoda w kratkę raz słońce raz chmury i wiatr okropny:no::no:
a mój pietruszka przegrał dzisiaj zakład bo owiedział że antek na 6 m-cy będzie siedział a nie siedzi i tym sposobem mam dobre wino:-D
Mm ale bym sie winka napiła:-)

wiktoria antoni za herbatkę da się pociąć a wode toleruje tylko nocą bo w dzień pluje nią na kilometr natomiast julia najbardziej lubi wode.....no ale ona chce być modelką to do wody i sałaty musi się od małego przyzwyczajać:-D:-D
Modelką:tak: Ja nie lubilam wody- polubilam jak musialam zrobic tą diete kopenhadzka i dziennie pilam po 1,5 l:-D:-D:-D a wczesniej nie tknęłam wody:no:

Klaudia jutro ma rocznicę komunii ,ale my żadnych spotkań z tego powodu nie robiliśmy,po prostu rano zakłada albę idzie do kościoła ,a po mszy normalnie do szkoły i już:tak::tak:będzie klaudia jutro psalm w kościele śpiewała ,a że wokalnie po mamusi i tatusiu uzdolniona,trochę sie niepokoję:-D:-D:-D
:-D:-D

madziulanatasza kurcze zazdroszcze i zmywarki,ja to codzienn mam kupe naczyn,jak na nie patrze to mi sie wszystkiego odechciewa:/ a dzis tez ich nie malo:/ dobrze,ze za marzenia nie karaja:-D
Noooooooo tez bym chciała zmywarke juz... bede miala... 'kiedys':sorry2: poki cpo na kuchnie nowa trzeba nazbierac ale iejsce na zmywarke bedzie:tak::tak:

wiki zmienisz tego avatarka?bo za każdym razem jak na niego patrzę to mnie zazdrość zżera :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D Popieram:-D:-D:-D

to pewnie dlatego dzisiaj mnie oszukali w Avonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:muszę tam jeszcze raz pojechać z fakturą bo mnie oskubali na całe 18,6 zł:szok::szok::szok::szok:
No prosze:dry::dry:

Witam sie i ja my nocka nawet dobra a nawet dlatego ze Kamilek dosikał sie w nocy całą piżamke miał mokrą o 3:00 go przebierałam i do 4:00 nie spał ale wstaliśmy i posprzątałam troche no i jakoś po 4 zasną i o 7:00 pobutka troche juz poprasowałam reszta później.Dzieci nakarmione a ja kawusie zrobiłam no i na chwilke z wami posiedze.A dziewczyny sniłyscie mi sie w nocy:tak:
a co Ci sie snilooo, az tak nas kochasz?:-D:-D

jakbym była dzieckiem to bym pisała i czytała na bb ,a sprzątałabym i gotowała drugą ręką ,a tak cholera ,ja tu siedzę ,a nawet ani jeden kubek sie do zmywrki nie wstawił:dry:zakupy nie rozpakowały:szok:dzieci maja lepiej:-D
:-D:-D:-D:-D Ale jestes leń:-D:-D:-D

wiktoria a mnie pamiętasz??????????byłam modelką o wymiarach 60-90-60 miałam grzeczne dzieci które przesypiają całe noce i urządzałam swój nowy dom z ogródkiem przeliczając ile to milionów na koncie mi jeszcze zostało????:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D

madziula skoro mój piotr na nasze pierwsze spotkanie upiekł sernik bez sera i to facet to co to dla ciebie kobiety zrobić zapiekankę ziemniaczaną bez ziemniaków:-D:-D
:-D:-D:-D

Muszę kurde isc umyc wlosy i sie wyszykowac, bo potem nie zdąże:-D ale T jeszcze korci:baffled::baffled::baffled:

oj EWON to widze ze tez masz wesolo:no:Mnie juz szlag trafia jak widze co te moje malpy stale wyczyniaja:no:Jak nie laptop to tv jak nie tv to video o dvd-no stale cos.Bym musiala Je przywiazac do kaloryfera i tak Je tam trzymac
Teraz sie kloca ktora jest aja a ktora bebe:no::wściekła/y:

Pogoda miala byc calkiem znosna ale chyba juz sie zrypala

MALINUS
Czytam forum,rzucam miechem i nic:no:
A po katach to Ich sie nie da porozstawiac:no::angry:bo jest jeszcze wiekszy wyk i krzyk:szok::szok::szok::szok::no:

madziula skoro mój piotr na nasze pierwsze spotkanie upiekł sernik bez sera i to facet to co to dla ciebie kobiety zrobić zapiekankę ziemniaczaną bez ziemniaków:-D:-D
Powinnam dac radę:-D:-D:-D:-D:-DJa się pochwalę ,że przespałam calutką noc nikt mnie nie budził w domu panowała cisza idealna jak zasnęłam po jedenastej to dopiero o 6.30 telefon zaczął mnie budzić ,ale ja go zawsze olewam ,klaudia robi kawę m mnie dobudza rano milutko i wstajemy na kawkę:-D:-D:-Dw związku z tym nie musze rzucać mięchem ,a nie mam kogo rozstawiac po kątach ,bo sama jestem:-D

u mnie jedno pranie wyschło znaczy się trzeba je wyprasować jedno się kończy prać znaczy się trzeba je wywiesić w domu sajgon na obiad nie mam pomysłu i co gorsze za dużo składników też no i chęci na nic nie mam więc trzeba usiąść wypić 2 kawusie i pomyśleć jak to iini mają dobrze a potem jak inni mają źle znaleźć się po środku tego pomyśleć nie mam najlepiej ale najgorzej też nie mam i zabrać się za robote:-D

u mnie jedno pranie wyschło znaczy się trzeba je wyprasować jedno się kończy prać znaczy się trzeba je wywiesić w domu sajgon na obiad nie mam pomysłu i co gorsze za dużo składników też no i chęci na nic nie mam więc trzeba usiąść wypić 2 kawusie i pomyśleć jak to iini mają dobrze a potem jak inni mają źle znaleźć się po środku tego pomyśleć nie mam najlepiej ale najgorzej też nie mam i zabrać się za robote:-D
ja mam dzisiaj pomidorową z ryżem i na drugie danie kopytka z boczkiem i cebulką a do tego jajko sadzone i kefir:tak::tak:

reklama
Malina to ci trzeba powtarzać -mnie masz pmysłu -kup go!!!powiedz co masz w domu to pomożemy wymyślić obiad:tak:

Do góry