reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Nie było mnie trochę ,bo zaczęłam pracować i czasu jakby mniej ,a nic nie schudłam w tym tygodniu i żal mi dupsko ściska dlaczego pytam dlaczego??????Dziewczyny nie dołujcie mnie ja Mrzę żeby mieć 3 kilo nadwagi,ja muśżę schudnąć z 20 najmniej ,ale coraz mniej w to wierze ,dolinę jakąś mam ,chyba już zawsze zostanę gruba:confused::baffled:

Kochana, znam ten bol, wierz mi :-( Ja powinnam schudnac minimum 40 kilo, wiec jeszcze wiecej niz Ty. Bedzie wszystko dobrze, spokojnie, udzielaj sie z nami dalej, nawet nie probuj sie poddawac. Razem damy rade.

Ja przechodze na dietke, ktora przeslala mi Badaicka. I mam nadzieje, ze sie uda tym razem. Cale szczescie, ze mam wsparcie w mezu i to konkretne, bo tez musi zrzucic ze wzgledu na serce, nadcisnienie i zbyt duzy cholesterol. I przechodzimy razem...

reklama
oj dziekuję ,jesteście kochane ,no pewnie tak -macie racje ,wczoraj wieczorem pogrzeszyłam w myśl,że i tak jestem gruba:zawstydzona/y:zjadłam zupke chińską ,piłam piwo i jadłam paluszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale od dziś znowu walczę ,dziś wogóle posny dzień ,żeby mi sie wczorajsze szaleństwo nie odłożyło,a i żebym coś zeszła z tej wagi,,miło naprawdę jak człowieka ktoś wspiera,walczę dalej:tak:

a ja sądzę wręcz przeciwnie:-p Sandra jak najbardziej powinna udzielać sie na tym wątku np. wklejając fotki swojej figurki co by dało np. mi motywacje do zrobienia czegoś ze swoim cielskiem:zawstydzona/y:
Wariatka :-p Wkleic to ja sie moge porzadnie naubierana, bo wtedy wszystko gra i wyglada nawet ok ;-) Za to w samej bieliznie to tylko po obrobce w photoshopie bym mogla ;-):-p

Bedytka, kurcze, moze tez se fundne ta Linee, bo ostatnio znowu pofolgowalam :baffled: Grillik, piwka, drineczki, kolacje poznym wieczorem :szok:

kochane ja chudnę ale taaaakkkkk powoli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja chcę mieć 8 z przodu a nie 9 jak teraz więc jeszcze do 8 z przodu to jeszcze 3kg zostały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie jem nic smażonego białego pieczywa słodyczy i dupa blada coś mnie nie ubywa:no::no::no::no:ostatnio zgrzeszyłam i zjadłam kawałek ciasta no ale komunijne to musiałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale dalej walczę i może sptóbuje z tym octem jabłokwym:confused:

sandra przeca jo tyż piwsko piję:-p a na kolację, jeżeli ją jem (tzn. nie ma obiadu o 18) też nie mam czasu wcześniej niż koło 21:tak:
Dzieki, przynajmniej mnie pocieszylas ;-) Bo ja wlasnie wypilam Wareczke, a na kolacje mam zamiar zejsc za jakies pol godziny ;-):-p

Powiem tak:
waga startowa na 1 maj- 79 kg
waga na 11 maj- 74 kg
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jeszcze dokupie ten ocet jabłkowy bo go nadal nie mam :baffled::baffled::baffled:
Dieta + fitness z płytki w domu 2 razy w tygodniu + 10 km dziennie na rowerku stacjonarnym

ooo nie kochana, tak łatwo się nie poddasz:-D zaraz się tu uśmiechaj i do dzieła, ja twierdzę, że wcale nie trzeba ćwiczyć:tak: nie mam na to czasu (rowerek raz na tydz. się nie liczy:-p), i jeszcze raz polecam tą Lineę, nie czuję głodu prawie wcale, muszę się żywić zbiorowo (w pracy!) żeby pamiętać w ogóle o jedzeniu, a w ciągu ostatniego tyg. ubyło 1,5 kg:tak: małymi kroczkami, ale zawsze coś, policz sobie, kochana ile w miesiącu można tym sposobem zlecieć, za trzy miechy osiągniesz cel:tak:
Chyba sie wspomoge tą LINEĄ :-D moze nie bede musiała tak długo byc na tej diecie i zacząć staranka o drugie baby
TAK MI SIE MARZĄ FRYTKI..............

Powiem tak:
waga startowa na 1 maj- 79 kg
waga na 11 maj- 74 kg
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dieta + fitness z płytki w domu 2 razy w tygodniu + 10 km dziennie na rowerku stacjonarnym
Gratuluje, szybko waga leci w dol :tak::-)
No i podziwiam za samozaparacie - dieta, cwiczenia, 10km na rowerku :szok::szok::szok: WOW!

reklama
Do góry