reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

:-D Nie no dziewczyny, nie robcie mi tego i nie odsuwajcie mnie od tego watku :-D;-)
Tak na serio to wiem, ze nadwagi jakiejs tam nie mam, ale wiem, ze lepiej bym sie czula jakbym miala o te 2-3 kg mniej :sorry2::tak: Najbardziej wkurzaja mnie moje "boczki", no i flaczki na udach i brzuchu - cellulit - fuj (wiem wiem, cwiczenia, ale zmobilizowac sie mi trudno).
Ide na piwko, bo mam jedno w zanadrzu, a co :-p;-)

reklama
ja rozumiem że jak człowiek chce 2-3 kg zrzucić to nie jest odchudzanie, no ale jak to nazwać??
po ostatnich tabletach anty tyłam 1 kg na miesiąc, do tego zima, święta itd.. no i zrobiło mi się za dużo tych kilogramów, nie chodzi o to że jestem gruba, ale że się w gacie nie mieszczę:-p zresztą lepiej się czuję jak lżejsza jestem, no i dokładnie mi 3 kg zostało do mojej zwykłej wagi:tak:
koniec dyskusji!! chwalić się sukcesami:tak:
a ten ocet jabłkowy to może w aptece, co??

ja rozumiem że jak człowiek chce 2-3 kg zrzucić to nie jest odchudzanie, no ale jak to nazwać??
po ostatnich tabletach anty tyłam 1 kg na miesiąc, do tego zima, święta itd.. no i zrobiło mi się za dużo tych kilogramów, nie chodzi o to że jestem gruba, ale że się w gacie nie mieszczę:-p zresztą lepiej się czuję jak lżejsza jestem, no i dokładnie mi 3 kg zostało do mojej zwykłej wagi:tak:
koniec dyskusji!! chwalić się sukcesami:tak:
a ten ocet jabłkowy to może w aptece, co??

To sie nazywa "oczyszczanie", ze zbednych zlogow:-p;-):-D

A ocet ze spozywczaka:tak:, sama mam w kuchni taki Ocet jabłkowy 6% - wzbogaca organizm, hamuje apetyt, poprawia smak potraw, 230 g :: Edumed. a z apteki chyba cidrex sie nazywa w tabletach:tak:

To dzisiaj lece do spozywczego po ocet :tak:
A dziewczyny powiedzcie mi, nie stosujac zadnej konkretnej diety, wiadomo - ograniczajac slodycze, biale pieczywo itd., ocet jablkowy cos daje? :-) Ile lyzeczek octu na dzien sie je? :-)

Sandra - Ty tu w ogole na ten watek to powinnas nie miec wstepu;-):-p:-D

a ja sądzę wręcz przeciwnie:-p Sandra jak najbardziej powinna udzielać sie na tym wątku np. wklejając fotki swojej figurki co by dało np. mi motywacje do zrobienia czegoś ze swoim cielskiem:zawstydzona/y:

ja po ostatnim młynie przybrałam nieziemsko a to zasługa "szybkiego, śmieciowego " żarcia

a mam pytanie czy z węglowodanów to trza juz całkowicie zrezygnować?? bo ja na jakiś czas może i dałabym radę ale całe zycie:baffled:bez chlebka z chrupiącą skórka lub makaroniku:no:
a co do octu jabłkowego to pisze tak:"Dodanie octu jabłkowego do mięsa sprawia, że zawarte w nim składniki odżywcze są lepiej przyswajalne. Ocet jabłkowy poprawia trawienie i wchłanianie żelaza, zmniejsza apetyt" czy w takim razie może Ami tez go spożywać ??bo jakos nie bardzo mi sie chce oddzielnie gotować

a teraz wcinam lody:zawstydzona/y::-p

Ostatnia edycja:
a mam pytanie czy z węglowodanów to trza juz całkowicie zrezygnować?? bo ja na jakiś czas może i dałabym radę ale całe zycie:baffled:bez chlebka z chrupiącą skórka lub makaroniku:no:

nie, no co Ty :tak:ale możesz zamienić chleb z mąki pszennej na chleb żytni, makaron biały na pełnoziarnisty, ryż biały na brązowy itp.
pomyśl sobie, jak straszne życie mają cukrzycy, którzy cały czas muszą być na diecie niskowęglowodanowej...

się normalnie kobitki zabrały do odchudzania :tak: no i do oczyszczania:tak:
ja dalej Lineę wcinam i ograniczone posiłki, między innymi oparte na tej zasadzie co Leyna podała:
na śniadanie jogurt naturalny z muesli albo jakimiś innymi płatkami, obiadu połowa, a na kolację jakaś sałatka np. jajko, tuńczyk, pomidor, sałata lodowa albo masłowa, i znowu ziarenka, siemię lniane, albo słonecznik, a jak pieczywo to mój chlebek ziarnisty właśnie no i magnez i witaminy biorę:tak:
tłuszczyk mi się zmniejsza, gacie coraz luźniejsze, sił mam dużo, więc chyba taka rozsądna ta dietka:tak:

Nie było mnie trochę ,bo zaczęłam pracować i czasu jakby mniej ,a nic nie schudłam w tym tygodniu i żal mi dupsko ściska dlaczego pytam dlaczego??????Dziewczyny nie dołujcie mnie ja Mrzę żeby mieć 3 kilo nadwagi,ja muśżę schudnąć z 20 najmniej ,ale coraz mniej w to wierze ,dolinę jakąś mam ,chyba już zawsze zostanę gruba:confused::baffled:

reklama
Nie było mnie trochę ,bo zaczęłam pracować i czasu jakby mniej ,a nic nie schudłam w tym tygodniu i żal mi dupsko ściska dlaczego pytam dlaczego??????Dziewczyny nie dołujcie mnie ja Mrzę żeby mieć 3 kilo nadwagi,ja muśżę schudnąć z 20 najmniej ,ale coraz mniej w to wierze ,dolinę jakąś mam ,chyba już zawsze zostanę gruba:confused::baffled:
ooo nie kochana, tak łatwo się nie poddasz:-D zaraz się tu uśmiechaj i do dzieła, ja twierdzę, że wcale nie trzeba ćwiczyć:tak: nie mam na to czasu (rowerek raz na tydz. się nie liczy:-p), i jeszcze raz polecam tą Lineę, nie czuję głodu prawie wcale, muszę się żywić zbiorowo (w pracy!) żeby pamiętać w ogóle o jedzeniu, a w ciągu ostatniego tyg. ubyło 1,5 kg:tak: małymi kroczkami, ale zawsze coś, policz sobie, kochana ile w miesiącu można tym sposobem zlecieć, za trzy miechy osiągniesz cel:tak:

Do góry