reklama
ile za taki metraż płacicie?48 metrów 2 pokoje kuchnia łazienka
Na razie wynajem bo poki co to na kupno nas nie stacdowikla planujecie kupno czy wynajem?????jakie są ceny wynajmu w poznaniu???

Dzisija jestem umowiona na obejrzenie mieszkania 90m-trzy pokoje,kuchnia,łazienka za 1200 plus oplaty.Jest to pietro domu blizniaka
no to za taki metraż to nie jest duzoNa razie wynajem bo poki co to na kupno nas nie stac
Dzisija jestem umowiona na obejrzenie mieszkania 90m-trzy pokoje,kuchnia,łazienka za 1200 plus oplaty.Jest to pietro domu blizniaka

tylko nie wiadomo jaki standard tego mieszkania w ogóle w jakim stanie ono jest.bo cos mi się zdaje że coś za tanio.Napisz póxniej dowikla po spotkaniu co i jak
dowikla to taniej jak w szczecinie......moje kochanie ostatnio wpadło na pomysł przeprowadzki np do poznania on by się przeniósł do casto poznań i ok no super tylko ja meldunek mam 100 km od szczecina i wszystko typu rodzinne wychowawczy itp muszę tam załatwiać
W takich domkach jest zawsze taniej niz w bloku czy w kamienicyno to za taki metraż to nie jest duzo
tylko nie wiadomo jaki standard tego mieszkania w ogóle w jakim stanie ono jest.bo cos mi się zdaje że coś za tanio.Napisz póxniej dowikla po spotkaniu co i jak

Okna sa niby plastiki i jest jakas mala jadalnia

Chociaz nie ukrywam ze chciałabym zeby wypalilo

Wiec babeczki prosze o mega zacisniecie kciukow:-);-)
reklama
No to sie przeprowadzajciedowikla to taniej jak w szczecinie......moje kochanie ostatnio wpadło na pomysł przeprowadzki np do poznania on by się przeniósł do casto poznań i ok no super tylko ja meldunek mam 100 km od szczecina i wszystko typu rodzinne wychowawczy itp muszę tam załatwiać

Podziel się: