reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnieszka wpadnij do mnie ja mam pampersy po Laurze to Ci oddam:tak:kisza mi sie w szafie:-D
No mam tez nadzieje ze dziadek trafi i nie zabladzi hihihi ale jak co to David pojedzie ich szukac;-);-);-);-) a jaki masz rozmar pampersow???? bo ja jej naradzie zakladam 4:-):-) ale to i tak moge wpasc przy okazji na kaweczke jak masz czas???

reklama
kurczę As Klaudia to praktycznie ma same 5 i 6 ,super,zdolna masz córę.
ja w wiej wieku też miałąm zawsze takie oceny.cała podstawówka na czerwonym pasku,liceum też prawie tak samo.kujon byłam i już :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
?Nooooo super ocenki, ja bym chciala zeby moja dzidzi takie miałą ocenki:tak::tak:moja mama miala tak jak Ty-nigdy sie o moje oceny martwic nie musiala:tak:

Mam wiadomość od Aleksi.:-):-):-):-):-)
Właśnie wróciła ze szpitala do domu.
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.

Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.

Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.
Pozdrów ją od nas :tak::tak::tak:
ewon dzwonimy dzwonimy i narazie lipa albo nieaktualne albo w ogłoszeniu jedno a w rozmowie coś zupełnie innego np 900 zł+ 300 czynsz a jak zaczynasz gadać to 900 owszem ale czynsz nagle wzrósł i jest 450 no i ogrzewanie na prąd a zimą to tak około 400-500 zł więc odpada nie stać mnie:no: ale mistrzostwo to napisać w ogłoszeniu 2 pokoje kuchnia łazienka balkon około 56 metrów a w rzeczywistości to 30 metrów bo jeden pokój będzie zajęty przez właściciela ale go całymi dniami nie ma to tak jakbyśmy całe mieszkanie mieli dla siebie:szok::szok::szok::szok::szok:po cholere ludzie tak kłamią w ogłoszeniach:confused::confused::confused::confused::confused:
no kuruje się kuruje tyko z efektami coś marnie:wściekła/y:
Boże co za ludzie:szok::szok::szok: tak jakbyscie mieli całe mieszkanie dla siebie:tak::-D:-D

Laura mi spi ale jak wstanie tez bede musiala dupke ruszyc bo chlebka nie ma w domku i orzeszkow a to Laura uwielbia wiec musza byc:tak:
Maly spacerek nikomu nie zaszkodzi Wezme ja zeby sie wybiegala tak co wieczorem padnie:-)
A kot mi pozmywa po obiedzie, bo ja mam lenia:-D

Przywiez do mnie zymwarka pozmyawa;-);-) albo Bogdana zagon do kuchni:-):-):-)

U nas tez w wielu przypadkach nie chca z dziecmi:no:Oglaszaja mieszkanie 3 pokojowe i chca malzenstwo bez dzieci:no::baffled::szok:
Ale prawda jest to ze rodzina z dziecmi bardziej dba o mieszkanie niez studenci ktorzy w wiekszosci tylko baluja

no własnie ,przeciez studenci to jak baluja to nie patrza na nic.a taka mamcia pilnuje,ale nie weim czy ci ludzie co daja ogloszenia nigdy nie mieli dzieci czy o czym mysla porazka.

Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam:-D:-D

po 1 to po patryka w koncu nie zdazylam- bo wczesniej skonczyli- szewc mi fleczkow nie wymienil- bo maszyne mial rozebrana, ale NAJLEPSZE-

przypaliłam ziemniaki:-D:-D i mam obsuwe z obiadem:-D:-D całe sie schajcowaly,m w domu siwy dym a ja sobie spie w najlepsze:-D zasnełam nad krzyżówką:-D:-D

a cena mieszkań to kosmos................
mama piotra ma śliczne meszkanie 3 pokoje kuchgnia łazienka duży balkon i z nią mogłabym mieszkać tylko jest jedno ale to nie w szczecinie tylko 120 km stąd a gdyby jej tam sprzedać to tu by starczyło na kawalerke no i mama jest tam przywiązana ma działkę cmentarz na który codzennie chodzi do męża w zyciu bym jej nie śmiała prosić by to zostawiła za bardzo ją lubie:tak:

reklama
U nas tez w wielu przypadkach nie chca z dziecmi:no:Oglaszaja mieszkanie 3 pokojowe i chca malzenstwo bez dzieci:no::baffled::szok:
Ale prawda jest to ze rodzina z dziecmi bardziej dba o mieszkanie niez studenci ktorzy w wiekszosci tylko baluja

Ale u nas jest dokladnie to samo jesli masz wiecej niz 2 dzieci to masz juz problem z dostaniem mieszkania moja kumpela tak miala 4 dzieci i mieszkania szukala ponad rok jak nie dluzej nikt jej nie chcial wynajac tlumaczyli sie ze tyle dzieci to glosnio i sasiedzi beda sie skarzyc i straca wtedy lokatorow

Do góry