reklama
Agnes mi Kuba ostatnio w nocy też się budzi z płaczem i nie wiem co mu jest![]()
Oliwka to mi się budzi przez zeby,całe dziąsła ma spuchnięte.dzis patrzyłam jej o buzi to widać że jeden ząbel lada moment moze sie przebić a reszta widać cos przez dziąsła ale to jeszzce potrwa.u niej zawsze idzie to żółwim tempem.

Witam :-)
Oj poszalałyście z postami od wczoraj, poszalałyście6 stron po 40 postów każda to już chyba lekka przesada
Słuchajcie - ja wczoraj wracam po 22:00, a tu Piotruś bawi się z tatusiem w najlepszeI nawet nie chciał słyszeć o spaniu. O 23:00 wziął ojca za rękę i zaprowadził do łazienki, bo chciał się wykąpać no i się wykąpali
Na szczęście po kąpieli grzecznie wypił mleczko i pozwolił się ułożyć do snu, ale zasnął dopiero po północy, a wstał dziś o 7:00 i znów szaleńcze tempo mi narzucił. Pół godziny temu go położyłam na drzemkę, bo już nie wytrzymałam.
No cyborg jakiś mały normalnie
![]()
no to ma chłopak tempo

oj mamuska musisz załączyć wieksze obrot bo za synem nie nadążysz

Dziewczyny ja się urywam.
Muszę się do tego neurologa zacząć szykować.
Muszę wszystkie badania i wyniki odnaleźć.
Całkiem zapomniałam o tym.
Oj będzie tego szukania.
Wszystkie dokumenty małego mam w 3 szufladach.
Pamiętajcie godz.14 trzymajcie kciuki.
A jeszcze się pochwalę.
To oceny cząstkowe mojej córy.
Ależ jestem z niej dumna !!!!
kurczę As Klaudia to praktycznie ma same 5 i 6 ,super,zdolna masz córę.
ja w wiej wieku też miałąm zawsze takie oceny.cała podstawówka na czerwonym pasku,liceum też prawie tak samo.kujon byłam i już

anka26_x_07
Mama Laury :)
powodzenia mam nadzieje ze oboje zaliczycieWitam w czwartek chyba
Ja pokręcona chodzę od tygodnia. Od poniedziałku nie mam czasu żeby się pouczyćdzisiaj dopiero siądę i coś poczytam. Jakoś czarno to widzę
Radek pojechał na egzaminy do wojska. Oby coś ruszyło bo my bez grosza przy duszy![]()

Dzieci uwielbiaja domki Laura ma 2 i non stop karze je rozkladac na szczescie sa szmaciane i szybkie do rozkladania i skladaniadzien doberek:
dzis damianek wstal o 6.30.ale w nocy z 2-4razy wstawalam do nich((
wczoraj zlozylam domek dla dzieciakow,ale mialy radoche hihi
,wogole damian zaczał sie popisywac aby tylko kazdy na niego patrzył
moj dzis w pracy ja znowu mam latania,i do pupu i do rodzinnego po recepty i aby dala papiery na komisje lekarska dla Kuby.
kurcze prze przypadek wyrzucilam decyzje o zaliczke i rodzinne i musze leciec tam aby mi jakies zaswiadczenie wypisali,masakra(le to jutro pojde).jeszcze musze jechac do castoramy-malinka kolo Ciebiewiec sie kuruj!!!wogole jak sie czujesz??caly czas cos.
z moim ojcem znowu sie pokłóciłam, byłam juz z nim na sciezce wojennej,ale pogodziłam sie ze wzgledu na smierc mamci,bo wkoncu zostal sam,ale jednak mu odbija i dalej sie czepia,wiec niech spada
![]()
hehehehe kacorek zlapal ale to dobra oznaka imprezka sie udala a to najwazniejszehelo helo
kurcze mallinka widez ze ja juz nawet dobranoc nie potrafilam wczoraj napisac
mala spi,duza juz wywieziona do szkoly,ja czesc juz pozmywalam po wczorajszej imprezie:-)
wczoraj P sie zajmowal dziecmi,tzn ja umylam mala,ale on juz robil reszte
mala wczoraj tylko"mama,mama":-)
w nocy mnie dopadly suchoty ale poza tym czuje sie swietnie
pogoda zaczyna sie psuc,jakies chmury naszly,wieje i jest zimno.
biedny Kamilek, ale niestety czasami i tak bywa :/ A co to byl za senWitam sie i ja my nocka nawet dobra a nawet dlatego ze Kamilek dosikał sie w nocy całą piżamke miał mokrą o 3:00 go przebierałam i do 4:00 nie spał ale wstaliśmy i posprzątałam troche no i jakoś po 4 zasną i o 7:00 pobutka troche juz poprasowałam reszta później.Dzieci nakarmione a ja kawusie zrobiłam no i na chwilke z wami posiedze.A dziewczyny sniłyscie mi sie w nocy![]()

zawsze kolejny dzien po przykrym zdarzeniu jest lepszywitam juz w lepszym humorze:-) słonko świeci ale zimno a raczej chlodno toc to przecież ogrodnicy zimni a i przed nami zimna Zośka Dzieci w szkole Wojtek wziąl wszystko na basen ale zapomnial zeszytu od religi
w domu mam zino jak w psiarni znalazłam termo kubek bo sobie o nim przypomnialam ze był przy termosie jak kupil mąz i zrobiłam sobie w nim kawke i tak siedze czytam i popijam Dziś przyjedzie do mnie Sol z Karolinką Bardzo sie ciesze
na razie nie chce mi sie sprzątac ide ubiore Gabi wypije kawke i moze troche ogarn choc łozko zaściele
zajrze pózniej
wspolczujeAnabuba ja wole nie myslec o naszych kredytach,bo głowa pekaa my to nic z nich nie mamy-było na rozkrecenie interesu i dupa nic to nie dało
ty chociaz domek masz
zazdroszcze Ci.

no to fajnie ze katarek mija oby calkiem Was opuscilA ja sie cieszę bo katar Oliwce już przechodzi,dziś jest już o niebo lepiej![]()

a ja nie mam zmywarki pewnie jak bym ja miala tez bym mial taki problem:-)madziulanatasza kurcze zazdroszcze i zmywarki,ja to codzienn mam kupe naczyn,jak na nie patrze to mi sie wszystkiego odechciewa:/ a dzis tez ich nie malo:/ dobrze,ze za marzenia nie karaja![]()
malinka heheheheh odrazu mi sie przypomnialo jak w szkole na technologii najlepsza uczennica(zdaniem nauczycielki) upiekla ciasto bez maki hehehehehhehe

mowisz ze bez kija nie podchodzic bo ugryzieszWitam i ja
Niewyspana i zlaMlode wstaly juz przed 8 a ja jakos co chwile budzilam sie w nocy
Wiktoria caly czas mi marudzi
Lewy przycisk myszki mi nie dziala -chyba mi go wczoraj mlode spierdoliły jak wyszlam do kibelka i dopadly sie do laptopa
Musze sie wziasc dzisiaj za jakas robote w tym wypranie poscieli
no to tak jak u mnie z tym ze ja spalam do 6:30 wylaczylam budzik i spalam dalejPowinnam dac radęJa się pochwalę ,że przespałam calutką noc nikt mnie nie budził w domu panowała cisza idealna jak zasnęłam po jedenastej to dopiero o 6.30 telefon zaczął mnie budzić ,ale ja go zawsze olewam ,klaudia robi kawę m mnie dobudza rano milutko i wstajemy na kawkę
w związku z tym nie musze rzucać mięchem ,a nie mam kogo rozstawiac po kątach ,bo sama jestem
![]()

ja mam zupke jarzynowa z koperkiem a na drugie gyros;-)Pyszny obiadek
A ja nie mam pojecia co zrobicMyslalam o spaghetti ale sie zobaczy
mi ostatnio tez sie jakies miekkie udalky wiec chyba za malo makiA wlasnie jak wy robicie kopytka? bo mi czasem wychodza za miękkiea nie wiem czemu
![]()

bo czesciej wchodze tu niz na paziernikowki![]()

1,2,3,6,9,10 fajne filmyja wam zapodam kilka tytułów horrorów które mój piotr lubi bo ja NIECIERPIE
apartament
piła
wzgórza mają oczy
lustra
mgła
pokój 1408
teksańska masakra piłą mechaniczną
rzeź
kolekcjoner kości
okręt widmo
rec
no to narazie tyle a potem podam wam moje ulubione![]()
jaka punktualnajestem gotowa:-) włoski umyte wysuszone wyprostowane, pomalowana, ubrana, teraz czekam do 10.50![]()

2,3,5,12,17 widzialam i tez mi sie pdoobajano to teraz moje ulubione filmy:
plac zbawiciela
samotność w sieci
tato
zakochani
stygmaty
juno
mała moskwa
ps.kocham cię
mów mi tato27 sukienek
pamiętnik nimfomanki
pręgi
pokojówka na manhatanie
córka mojego szefa
jeszcze raz
jak żyć
21
łowcy skór
butelki zwrotne
no to narazie tyle![]()
widze ze Emily dala Ci pospac ale za to David nie bardzoWitam i ja wstalysmy po 9 czyli jak zawsze Emily pojadla a ja patrzalam na tv a m jak przyszedl z pracy po 5 rano to mnie obudzil i nie umnialam juz usnac meczylam sie chyba z godzine ale dalam rade. Emily sie teraz ladnie sama bawi jak narazie nie marudzi wiec bede musiala sie wziasc za robote bo moze potem jej sie odwidzi i nieda mi nic zrobica zeba dalej nie ma a juz mialam nadzieje ze w nocy wyjdzie
hihihi nie ma sprawy ciocia mozemy opic tylko widzisz jaka mamy fajna pogode![]()

Agnes mi Kuba ostatnio w nocy też się budzi z płaczem i nie wiem co mu jest![]()
Laura tez miala takie napady przez tydzien dobrze to pamietam bo musiala az swiatlo zapalac i ja calkowicie budzic
nadrobilam

anka26_x_07
Aguś cały luksus polega na tym,że ona się nie uczy.
Mówi ,że samo jakoś tak.
Wystarczy,że na lekcjach jest.
Oby tak dalej.![]()
Gratuluje super oceny

Trzymam kciuki za badania bo zapomnialam napoisac w poprzednim poscie

anka26_x_07
My wstalysmy o 9
Ja z rana zrobilam sniadanko z niczego tzn moj nie przywiozl mi buleczek bo myslala ze wczoraj kupilam chlebek
A wiec z chlebka juz nie swierzego zrobilam kanapki obtaczane w jajku
Potem wzielam sie za porzadek bo wygladalo jak po tornado
A wiec mam posprzatne wraz z podlogami.Pranie w automacie musze dzis 3 razy go nastwic bo posciel piore
Zupka juz gotowa i Laura po zupce
Moj sie wyleguje na sofie przed tv a Lali rozrzuca migdaly po podlodze
Dzis musze wkoncu prasowac ;-) moze uda mi sie spelnic dziesiejszy plan
Ja z rana zrobilam sniadanko z niczego tzn moj nie przywiozl mi buleczek bo myslala ze wczoraj kupilam chlebek
A wiec z chlebka juz nie swierzego zrobilam kanapki obtaczane w jajku

Potem wzielam sie za porzadek bo wygladalo jak po tornado

Moj sie wyleguje na sofie przed tv a Lali rozrzuca migdaly po podlodze

Dzis musze wkoncu prasowac ;-) moze uda mi sie spelnic dziesiejszy plan

reklama
no to super,to znaczy że zdolna z niej bestia i tyle.oby tak dalej:-)Aguś cały luksus polega na tym,że ona się nie uczy.
Mówi ,że samo jakoś tak.
Wystarczy,że na lekcjach jest.
Oby tak dalej.![]()
Podziel się: