reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

J a jak miałam 13 lat to rodzice zaczęli mnie puszczać samą na zakupy takie drobne papiernicze np, do miasta kamienia ....też uważam ,ze przesadzają w szkołach,przeież dzieci sie musza samodzielności uczyć:tak:
Wiem, ja jak mialam 11 lat to pojechalam z chorzowa do żor do babci sama, jak wiałam z domu- najpier tramwajem do katowic a potem do żor autobusem :-D i facetowi w busie sciemnialam ze do chorego taty do szpitala jade, bo jestem sama z nim a on tam:baffled: ale ze mnie dziecko bylo:-D:-D

Pattry zreszta tez sam chodizi wszedzie na zakupy tez, do auchana na drugi koniec żor sam chodzil, a 2 min nie moze sam wrocic z hali sportowej:baffled:

reklama
witam
ja tyko na chwile bo zaraz musze szykowac mlodego bo jak moj m wroc od lekarza to jedziemy kupic cos dla malego :tak: bo za niedlugo wszystko sie konczy :dry:

wiec tylko tak na szybko przelece co napisalyscie ;-)

Cześc laski, kurde Wasz wątek jest jak czat.
meduska dobrze że wiesz przynajmniej o co chodzi, kara będzie mniej surowa :tak::p

Jako że ze mnie mama biurwa to co ja tu robie?? aaa... wyśledziłam meduskę... mam dziś wiecie... jak to w ciąży.. seksualny stosunek do pracy :-) pieprze wszystko :-D
:-D:-D:-D Przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nadrobie:-D tylko jak wroce.. bo teraz to naprawde musze sie wyszykowac:baffled::baffled::baffled:

A tak wogole.. to ja czytam, czytam, tylko rzadko pisze:-D:-D:-D

A teraz to rozumiesz dlaczego, tu jak powiedzialas jak czat- a ze ja az tak duzo czasu nei mam to musze tu nadrabiac i nie wyrabiam czasem zeby odpisac na pazdzierniku:-D:-D:-D:-D Obiecuje poprawe i pokute:-D

ja wam zapodam kilka tytułów horrorów które mój piotr lubi bo ja NIECIERPIE
apartament
piła
wzgórza mają oczy
lustra
mgła
pokój 1408
teksańska masakra piłą mechaniczną
rzeź
kolekcjoner kości
okręt widmo
rec
no to narazie tyle a potem podam wam moje ulubione:tak:

apartament
piła
wzgórza mają oczy
lustra
mgła
pokój 1408
rzeź
kolekcjoner kości
okręt widmo
rec
"Piła" i "Kolekcjoner Kości" super filmy :tak::tak::tak::tak::tak:

:sorry2:
A ja bylam na zakupach kupilismy nowe meble drewniane na taras bo tamte plastikowe juz sie nie nadawaly:-) Emily marudzi caly dzien wszystko jej sie nie podoba nawet wykapac mi sie nie dala tylko caly czas plakala w wannie dziasla ma mocno spuchniete i czuc cos mocno twrdego czyzby to zeby?? hihih jej juz ida te zeby od stycznia w styczniu dostala dwa na dole i do tej pory nic:sorry2::sorry2: no ale jakos musimy to przezyc:-)
tak juz jest na te zeby nigdy nie wiadomo kiedy wyjda ale musisz byc cierpliwa ;-)
witam kochane wieczorową porą :-)
witaj dawno Cie nie bylo :tak:
witam panie .melduje ze jestem mocno %%%%%%%:-D:-D:-D:-D:-D
ale w koncu było co oblewac,.nie poszłam spac bo kreci mi strasznie w głowie:-):-):-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
bylo wesolo,milo i %%%%%%%%%%
jak obiecalam tak zrobilam i jeszcze mojego wymecztlam:-):-):-):-):-):-)
hahaha anabubka sie upila :cool2::cool2::cool2::cool2:
dobanov moeir i js
hehe to chyba juz niezle musialas miec %%%% :-D:-D:-D:-D
Witam w czwartek chyba :baffled:

Ja pokręcona chodzę od tygodnia. Od poniedziałku nie mam czasu żeby się pouczyć :no::no: dzisiaj dopiero siądę i coś poczytam. Jakoś czarno to widzę :no::no:

Radek pojechał na egzaminy do wojska. Oby coś ruszyło bo my bez grosza przy duszy :wściekła/y::wściekła/y:
witaj dasz rade, :tak:;-)
witam juz w lepszym humorze :tak::-) słonko świeci ale zimno a raczej chlodno toc to przecież ogrodnicy zimni a i przed nami zimna Zośka Dzieci w szkole Wojtek wziąl wszystko na basen ale zapomnial zeszytu od religi :no: w domu mam zino jak w psiarni znalazłam termo kubek bo sobie o nim przypomnialam ze był przy termosie jak kupil mąz i zrobiłam sobie w nim kawke i tak siedze czytam i popijam Dziś przyjedzie do mnie Sol z Karolinką Bardzo sie ciesze :-D na razie nie chce mi sie sprzątac ide ubiore Gabi wypije kawke i moze troche ogarn choc łozko zaściele :-D:-D:-D zajrze pózniej
no to sobie pogawedzicie milego spotkania ;-)
pomóżcie dziewczyny,wiadomość jest na T ;-);-);-);-);-);-);-):-)
juz odpowiedzialam :cool2::cool2::cool2::-p:-p
A ja czekam na Patrysie bo widziałam że jest
mmmmmmmm na mnie czekasz ... heh zdalam relacje :-D
Cześc laski, kurde Wasz wątek jest jak czat.
meduska dobrze że wiesz przynajmniej o co chodzi, kara będzie mniej surowa :tak::p

Jako że ze mnie mama biurwa to co ja tu robie?? aaa... wyśledziłam meduskę... mam dziś wiecie... jak to w ciąży.. seksualny stosunek do pracy :-) pieprze wszystko :-D
witaj ;-)
apartament
piła
wzgórza mają oczy
lustra
mgła
pokój 1408
rzeź
kolekcjoner kości
okręt widmo
rec
prawie wszystko ogladalam bo moj m lubi horrory a ja ogladam z nim :tak:

ok lasencje ja zmykam bo sie nie wyrobie a lep chcialam umyc :dry:

Pranie sie pierze ,mlode jedza wiec mam chwilke:tak::tak::tak:
Na temat horrorow sie nie wypowiadam bo nienawiedze i nigdy nie ogladam:no::no::no:

reklama
Do góry