Ja za Ciebie tez trzymam kciukasy oby nie przyszła i były te upragnione dwie kreseczki
hihihi...jeszcze powinniśmy założyć wątek - zestresowane czekające na dwie kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za Ciebie tez trzymam kciukasy oby nie przyszła i były te upragnione dwie kreseczki
Loree widze ze w koncu trafil ci sie jakis normalny lekarz...ja tez uwazam ze powinnas skontaktowac sie jeszcze z trzecim lekarzem i wtedy wszystko bedzie jasne..
Kochana a gdzie ta edycja sygnatury sie znajduje?:-)
ale prosze, edycja sygnatury jest u gory w twoim menuMarznixx dziękuje , przystepuję do dzieła
Kochana a gdzie ta edycja sygnatury sie znajduje?:-)
Ja tez myslę, że tak powinnam zrobic, ale chyba się boję,że kolejny lekarz to kolejna teoria. I co wtedy? Pojdę do czwartego a potem piatego?No niby mozna chodzic jak za darmoche, tylko średnio to przyjemne tak się rozkładać co chwilę przed nowym lekarzem. Ta dzisiejsza babka mnie uspokoiła i bardziej jej wierze. Tzn. tamten lekarz też był w porządku, tylko chyba mocno przewrażliwiony. I od razu miał przed oczyma najgorszy scenariusz. A ta babka zupełnie inaczej- pełna optymizmu.
no to moze faktycznie zostan przy tym.. ja tez za bardzo nóg rozkładać przed obcym facetem nie lubie.. jeszcze przed swoim to owszem ale obcemu.. babie nigdy nie rozkładałam..Ja tez myslę, że tak powinnam zrobic, ale chyba się boję,że kolejny lekarz to kolejna teoria. I co wtedy? Pojdę do czwartego a potem piatego?No niby mozna chodzic jak za darmoche, tylko średnio to przyjemne tak się rozkładać co chwilę przed nowym lekarzem. Ta dzisiejsza babka mnie uspokoiła i bardziej jej wierze. Tzn. tamten lekarz też był w porządku, tylko chyba mocno przewrażliwiony. I od razu miał przed oczyma najgorszy scenariusz. A ta babka zupełnie inaczej- pełna optymizmu.
hihihi...jeszcze powinniśmy założyć wątek - zestresowane czekające na dwie kreseczki
ale prosze, edycja sygnatury jest u gory w twoim menu![]()
całkiem u góry jest różowy pasek i po lewej pisze ustawienia i tam po lewej znajdziesz edytuj sygnature;-)
no to moze faktycznie zostan przy tym.. ja tez za bardzo nóg rozkładać przed obcym facetem nie lubie.. jeszcze przed swoim to owszem ale obcemu.. babie nigdy nie rozkładałam..