reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Że niby będziesz ciężko pracować? Ja to myślę,że ty sobie teraz kombinujesz jak lepiej męża przywitać: w wypasionym gorsecie, czy może bez niczego???:-D:-D:-D
Uciekam dziewczynki ogarnąć chałupę i potem obiecałam dziecku jakąś wycieczkę. W sumie to nie mam pomysłu, muszę coś wymyślić. Zapytała" mamusiu pojedziemy na wycieczkę?" No więc się zgodziłam a teraz bedę kombinowac gdzie.
Loree, dzisiaj bez niczego absolutnie:D
zresztą to on będzie mnie witał bo juz jest w domu... Zbiera siły na wieczór jak wrócę z pracy:-D Wczoraj wypucowałam mieszkanie, zrobiłam mu sałatkę, serniczek, podszykowałam mięsko i surówkę więc dzisiaj wieczór dla siebie:-)
Udanej wycieczki :-)
No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zl ....Buziaki :-)
kroptusiu... Śliczny Brzusio:-) Chętnie bym z nim pogadala:-)
Nie martw się kochanie. :-( Silna kobita jesteś i i synuś nie da się tak łatwo!!! Uważaj na siebie!!!!:tak:
Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)
Moje kolorki.... Uwielbiam takie odcienie:-)
Teraz mam na sobie w takim kolorze jak ta ostatnia:-)

Marzenka!!!! CO to za podrywanie promotora!!!!!!!:-)
Bernadko, jak też się pisze na kawkę:-)

Marzenka!!!! CO to za podrywanie promotora!!!!!!!:-)
hahaha nie promotora bo moglbybyc moim dziadkiem:-D ale kolegów z grupy a i owszem:-)

dzisiaj bede miala na bank owulke bo jutro to wątpie hmmm , wczoraj nie robilam testa owu bo zapomnialam, ale dzis sobie zrobilam i druga jest ciemna ale ciut jasniejsza od kontrolnej.... wczoraj byly przytulanki , mam nadzieje ze dzis malz tez da sie zgwalcic:-)

Loree, dzisiaj bez niczego absolutnie:D
zresztą to on będzie mnie witał bo juz jest w domu... Zbiera siły na wieczór jak wrócę z pracy:-D Wczoraj wypucowałam mieszkanie, zrobiłam mu sałatkę, serniczek, podszykowałam mięsko i surówkę więc dzisiaj wieczór dla siebie:-)
Udanej wycieczki :-)

Bernadko, jak też się pisze na kawkę:-)
o Zajaczku widze że zadbałaś o meza żeby dobry nastrój miał jak wrócisz z pracy :tak::tak::-):-);-);-)
o to już robię kawke dla ciebie kochana :tak::-);-)
Ładna i do tego tania :-D:-D
ja właśnie takie rzyczy lubie ładne i nie za drogie bo nie lubie zbędnych pieniędzy wydawać na coś co nie koniecznie muszę mieć a mozna coś ładnego i tańszego znaleźć
ja ci moge polecic ale to zalezy do jakiej cery:tak:

a ja sobie wstawilam zupke pieczarkowa mniam:-p
Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałości

a jak sie robi zupkę pieczaekową bo nigdy nie robiłam :zawstydzona/y:

TO ty chcesz kolegów jako byczki rozpłodowe wykorzystać?!?!?!?!?!?
no wiesz kochana, jakos trzeba sobie radzic nie??:-D
Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałości

a jak sie robi zupkę pieczaekową bo nigdy nie robiłam :zawstydzona/y:
na taka cerę bardzo dobry jest podklad z Vichy chyba dermabled o ile dobrze kojarze,kolezanki mowia ze jest super, z wlasnego doswiadzczenia ci nie powiem bo ja akurat mam normalna. Ale wichy ladnie maskuje i miesci sie w 100zł.

a zupke pieczarkowa robie bardzo prosto....; wstawiam skrzydelka, wrzucam warzywko, do tego warzywa swierze, czekam az warzywa zmiekna na wpol, potem wrzucam ziemniaczki,a jak juz ziemniaczki na wpol zmiekną to pieczarki pokrojone wrzucam , jak sie ugotuja to smietane i gotowe :)

że tez ja nie chodzę na studia...wczoraj była Owu, można by było skorzystać. Kolega mi proponował że pomoże jakby co, ale nie skorzystałam.:D:D:D

reklama
zaniepokojona z tego co wiem to na blizny potrądzikowe są specjane korektory , np kiedys mialam szkolenie z IsaDory i tam wizazystka pokazywala takie malutkie cudo ktore wlasnie krylo takie blizny czy bardzo ciemne cienie, to sie nazywalo ... cholera zapomnialam no! ale jak sobie przypomne to ci napisze w kazdym razie nakladalo sie to pod podklad i cera wygladala switnie! oo juz mam - kamuflaż :-D tak to sie nazywalo i wygladalo jak cien do oczu , taki ksztalt mialo ale bylo switene.

Do góry