reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Czas leci ale i tak się ciągle denerwuje czy wszystko jest dobrze. Najchętniej to co tydzień bym do ginki biegała ;-);-)

No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zlana zimnym potem i blada i skurcze nadal, wszystkich wystraszylam :-( wrocilam do pokoju i minelo, wzielam nospe i lezalam gin powiedzial ze jak bedzie powtorka z rozrywki to od razu szpital, czasami brak mi sil i odliczam oby do 34 tygodnia choc, w srode mam wizyte zobaczymy jak szyjka i lozysko....Synus kopie masakrycznie az czasem brzus skacze ale nerwy i tak mam...mialam najczarniejesze mysli jeszcze jak nam kolezanka wrzesniowka opowiedziala jak wlasnie w 24 tyg urodzila coreczke i zyla tylko godzine i tez drzy :-( wcale nie byl dla mnie ten II trymestr laskawy, najwiecej zlego sie dzialo, za pare dni wchodze w trzeci i mam nadzieje ze juz bedzie dobrze, nic jeszcze dla maluszka nie kupilam choc mam po wice to nawet nie przegladam, nic nie znosze z piwnicy, boje sie tam isc i ogladac...poczekam jeszcze ....Buziaki :-)

reklama
Lepiej się nie denerwuj, bo nie ma czym!!! (wiem łatwo powiedzieć...)
To ile razy już u gin byłaś odkąd jesteśw ciąży??
Wstyd mówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Na szczęście teraz są modne tuniczki- idealne na też na ciążę. To super się składa, bo typowo ciążowe ciuszki drogie jak jasna cholera, a przecież potem nie mozna wykorzystać. No chyba że na drugą ciążę!;-);-);-)
Z tymi zakupami to się nie dziwię, bo ja juz kilka rzeczy kupiłam a nawet w ciąży nie jestem. Mało tego - już mam wózek wybrany:-D:-D:-D:-D:-D.
Dokładnie teraz trafiłam na przeceny i kupiłam 3 bluzeczki i wydałam 100zł.(jedna 17, 29, 39) i wszystkie w fajnych kolorach:-D:-D

Ja się trochę boje kupować :zawstydzona/y: ale powiedzieliśmy sobie, że po usg połówkowym kupimy jedno ubranko :-) a wózek to ja już mam wybrany :-D:-D

Wstyd mówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dokładnie teraz trafiłam na przeceny i kupiłam 3 bluzeczki i wydałam 100zł.(jedna 17, 29, 39) i wszystkie w fajnych kolorach:-D:-D

Ja się trochę boje kupować :zawstydzona/y: ale powiedzieliśmy sobie, że po usg połówkowym kupimy jedno ubranko :-) a wózek to ja już mam wybrany :-D:-D
Przyznaj się ile razy:-D??

zakupy super Ci się udały:tak:

kingus slonko witaj :*** jakies zdjątko nowe dla nas???
ja juz laska jestem ze hoho :-D wystroilam sie na uczelnie jak struś w boże cialo heheh:-D:-D
Zdjęcie brzusia będzie za tydzień bo robię co 2 tygodnie.
Ty się stroić nie musisz i tak pięknie wyglądasz :-D:-D

Przyznaj się ile razy:-D??
zakupy super Ci się udały:tak:
Usg to miałam już chyba z 10 a wizyt 7-8

Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)

Załączniki

• bluzka1.JPG
    bluzka1.JPG
    14,1 KB · Wyświetleń: 40
  • bluzka2.JPG
    bluzka2.JPG
    13,7 KB · Wyświetleń: 41
  • bluzka3.JPG
    bluzka3.JPG
    13,7 KB · Wyświetleń: 39
  • bluzka4.JPG
    bluzka4.JPG
    16,3 KB · Wyświetleń: 39
Dziękuje dobrze.
Wczoraj wyciągnęłam M do sklepu i kupiłam sobie 3 bluzeczki :-D:-D:-D
Nawet w oresy'u znalazłam bluzeczki, które spokojnie można nosić w ciąży.
I M musiał mnie siłą wyciągać od dziecinnych ubranek :-):-):-)
o widzę ze zakupki udane były pewnie że kupuj musisz pięknie wygladać a jak :tak::tak::-):-)
ja po clo w sumie dobrze sie czułam, mialam tylko skoki i psadki tempki, cykl mi sie wtedy wydluzyl na 51 dni w czasie brania raz mialam sluz lekko zabawriony ale tak naprawde leciutko.. szybko mialam sluz płodny i bardzo długo, bralam na wieczór za radą dziewczyn, by nie odczuwac skutków ubocznych np ból jajników
dziekuje nektarynko mam nadzieję ze też nie będę odczówać skutków ubocznych i tak jak mowisz wieczorem zażyje dziś pierwsza tabletka CLO
Czas leci ale i tak się ciągle denerwuje czy wszystko jest dobrze. Najchętniej to co tydzień bym do ginki biegała ;-);-)
napewno wszystko będzie dobrze cała ciażę aż do rozwiazania :tak::-)
No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zlana zimnym potem i blada i skurcze nadal, wszystkich wystraszylam :-( wrocilam do pokoju i minelo, wzielam nospe i lezalam gin powiedzial ze jak bedzie powtorka z rozrywki to od razu szpital, czasami brak mi sil i odliczam oby do 34 tygodnia choc, w srode mam wizyte zobaczymy jak szyjka i lozysko....Synus kopie masakrycznie az czasem brzus skacze ale nerwy i tak mam...mialam najczarniejesze mysli jeszcze jak nam kolezanka wrzesniowka opowiedziala jak wlasnie w 24 tyg urodzila coreczke i zyla tylko godzine i tez drzy :-( wcale nie byl dla mnie ten II trymestr laskawy, najwiecej zlego sie dzialo, za pare dni wchodze w trzeci i mam nadzieje ze juz bedzie dobrze, nic jeszcze dla maluszka nie kupilam choc mam po wice to nawet nie przegladam, nic nie znosze z piwnicy, boje sie tam isc i ogladac...poczekam jeszcze ....Buziaki :-)
Kroptusiu kochana ale ty masz przejscia musisz być silna kobitka dla maleństwa napewno w końcu wszystko sie unormuje i szcyeśliwe rozwiazanie cię czeka :tak::tak::-):-)
ja juz laska jestem ze hoho :-D wystroilam sie na uczelnie jak struś w boże cialo heheh:-D:-D
a jak trzeba furrore na uczelni zrobić :tak::tak::-):-);-);-)

reklama
Do góry