reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
nie slyszalam o nich.Trzeba poczytac co to za wynalazekNovynette - nowoczesna antykoncepcja hormonalna to są pigułki anty po ktorych myślalam ,ze kojtne na serce,gdyby nie to to super,ale ja wtedy paliłam i lekarz mówil ,ze to może przez papierochy

no to trzymam kciukasyjoanna ja już tęsknie:--
-
-(ale baw się dobrze i szybko wracaj do nas
a mi się udało juz ugotować zupkę antosiowi i sprzątnąć na błysk łazienkęa gdzie reszta pożądków
odezwała się do mnie pani chce bym zjeła się jej roczną córeczką to trzymajcie kciki za powodzenie w tym co by się udało i bym miała pracę![]()

pomalutku powlutku i sie wszystko znajdzie.Nie odrazu krokow zbudowali;-)strasznie się cieszę, czekałam na to prawie 6 latwprawdzie nie mam ani garnków ani firanek i zasłon, ba nawet na karnisze już nie starczyło ale jakoś mi to nie przeszkadza
kupię tylko jakiś gar na zupę i jakoś będzie
![]()
o i to jest dobry pomyslagunia to ty rób parapetówe zapraszaj nas i karzda coś przywiezie i nim się obeirzysz wszystko będziesz miała![]()
haha mi tam wystarcza zwykłe gary z auchana zestaw za 50zł
z moimi zdolnosciami do spalania
chyba że te są jakies specjalne z czujnikiem tempreatury ze automatycznei zdmu****ą ogień to moge zainwestowac![]()

eleganckie wspomnieniaa ja pamiętam jak madziuli domek wyglądał a jak wygląda teraz
z sentymentem wspominam jak siedziałyśmy na stercie steropianu w ruderze piłyśmy wode i magda mówiła tu będzie kuchnia a tu łazienka .......wtedy to była w tej ruderze abstrakcja a madziula była jak wizjoner.....a kominek bez obudowy wyglądał z tymi rurami od nawiewu osmicznie i mówiłyśmy że to taki nowoczesny styl.....................ale tyle pracy i serca ile oni w to włożyli to.............no efekt jaes super a jeszcze jak zrobią góre to już będzie luksus![]()

kobieto nakopie ci w dupke jak bedziesz ciagle na szczocie jezdzla!!zalałam mr duck powerem w porzedpokoju zaraz pojde zmywac, powiem wam ze to jest lepsze niz domestosbo domestosem to musialam szorowac fugi zeby byly białę, a tym tylko poleje i normalnie wytre mopem i są bialutkie
![]()
ja siedzialam noin stop przy wentylatorze a normalnie zmarzluch jestemnie umie:-(
ja w ciazy sie strasznie poce nie iwem czemui moj lady speed stick na mnie nie działa
![]()

witamyhej dziewczynymozna dolaczyc? ja tez siedze w domu juz ponad 8 miesiecy i bede siedziala w domku jeszcze do pazdziernika bo od pazdziernika zaczynam studia
![]()

julka rozmawia z babcią przez telefon na głośniku więc słyszę
babcia -halo juleńko
julka -hej bunia
b-co u ciebie
j-stara bieda
b-bieda???
j-no tak się mówi na odwal
b-a poza tym???
j-no nie bardzo mam czas gadać.....
b-czemu????
j-ma być szczerze????
b-no tak !!!!
j-bo dzwonisz jak charli i lola leci jak zaraz będzie czerwony traktorek jak mam dwój czas na tv!!!!!!!!!
b-oj julka julka..........
j-no co julka julka????
b-to wcale nie będe do ciebie dzwoniła jak tyś taka!!!!
j- ty tu bunia nie kombinuj dzwoń tylko wpasuj się w mój grafik......
no wyje
![]()

dziewczyny ja dziś z Wami nie popiszę .Wybaczcie .
Muszę przetrawić Kubusiowy temat.
Muszę wywrócić życie do góry nogami ,poukładać na nowo.Dopasować wiele szczegółow.
On jest taki jak inne dzieci tylko ma inne spojrzenie na świat.Trzeba wyciągnąć z tego pozytywy,przerobić pewne zachowania,spojrzeć na świat jego oczami ,zejść do sfery jego rozumowania.
Poznać jego wewnętrzne potrzeby od innej strony i będzie dobrze.
:-)
pozdrawiam.
Mam dużo do przemyślenia.
zrozumiale jak sie przegryziesz z tym to warcaj do nas
My juz po kawce.Aga pojechala Laura patrzy w bajeczke a ja powinnam dac jej zupke ale musialam poczytac bo sporo mialam do nadrobienia
Wrócilismy ze spacerku. Przegoniłam ich po całym osiedlu:-)
Z ostatniej chwili![]()
Benjamin mówi do mnie:
mamo, bawimy się w zamek,
Nadusia jest księżniczką, ja rycerzem
Borysek tez rycerzem
a ty jesteś gruszką![]()
![]()
![]()

reklama
Podziel się: