olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
ze nie ma normalnej spermy ? i ze ruchliwosc w normie ?
to wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze nie ma normalnej spermy ? i ze ruchliwosc w normie ?
t
o wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???
Z tego co napisalas to tak. Plemniki maja nieprawidlowa budowe: witka, glowka....Ale moga miec dobra morfologie stad mogl powiedziec, ze nie ma normalnej spermy, ale ruch jest prawidlowy
No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem"musiałam się na chwilkę jeszcze w stanie trzeźwości utrzymać i Was opuścić bo był pan i badał nam wodę - wiem, że jest straszna, ale też wiem, że tacy ludzie chcą nam coś zaoferować do kupienia więc musieliśmy z M powalczyć i nie dac się zmanipulować
teraz mogę się napić wina![]()
A czy Twoj m. byl sam w gabinecie, czy z Toba? Moze on w przyplywie emocji cos poprzekrecal? Koniecznie musisz zdobyc te wyniki. Lolitka i inne dziewczynki beda w stanie je zinterpretowac. Oj bido, to pewnie masz teraz mega stresiorato wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???
Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.
No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem":-)
Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalas
A czy Twoj m. byl sam w gabinecie, czy z Toba? Moze on w przyplywie emocji cos poprzekrecal? Koniecznie musisz zdobyc te wyniki. Lolitka i inne dziewczynki beda w stanie je zinterpretowac. Oj bido, to pewnie masz teraz mega stresiora![]()
Kochanie...
Po pierwsze musicie powtorzyc wynik.....Bo wynik zalezy od "chwili"
Po drugie, jesli nasze zalozenia sa prawidlowe, ze walsnie to lekarz mial na mysli to nic sie z tym nie da zrobic. Nie ma lekow ani niczego ktore moga "naprawic" zolnierzyki :-(
kochana moja - chciałam Ci przypomnieć, że mam 30 lati jestem stateczną panią a nie małolatą;-)
już mam otwarte - białe winko![]()