reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oczywiście dalej czytam zaległości:wściekła/y:

Lilu - jak tata znosi chemię - trzymam kciuki za to, by było dobrze:tak:

Niunia - jak relacje z M - nadal nie wie co mówi, czy jest bardziej domyślny?

Kankagan - doskonale rozumiem Twój strach - jak mi się w końcu uda zafasolkować to do 12 tygodnia popadnę w paranoję:no:

Nektarynko - i co z Twoim cyklem - jest fasolka?

Loree - witaj - jak rower się spisuje:sorry2:

zle...mocno zdołowana...i to nawet nie brakiem fasolki, bo tego sie spodziewałam...
dołuje mnie to że coś się dzieje z moim ciałem a nigdy tak nie było i poprostu nierozumiem tego..:-:)zawstydzona/y:

Olu - życzę Ci z całego serca, by się ten cykl po prostu przesunął i żeby jednak się udało:tak:

a ja dzis dostałam wiadomość od koleżanki, że urodziłą synka - 2 dni skurczy i zakończenie - cesraka, ale wszystko jest ok - Kubuś ma 3700 g i 54 cm:-)

No ladnie, zostawic Was na piec minut a tu juz pijacka impreza cala para, widze.

Loree, nie zapomnialam o Tobie. Nawet mam Cie tu na kartce w notatkach przed kompem. Przeciez Cie uBielBiam :-D
Wikula, dzieki za pozdrowionka.
Wiedze ze znowu powrocil nam watek AA :-):-D:-)

No ladnie, zostawic Was na piec minut a tu juz pijacka impreza cala para, widze.

Loree, nie zapomnialam o Tobie. Nawet mam Cie tu na kartce w notatkach przed kompem. Przeciez Cie uBielBiam :-D
Wikula, dzieki za pozdrowionka.
Wiedze ze znowu powrocil nam watek AA :-):-D:-)

bo to bardzo sympatyczny wątek;-)

ale co Ty masz za notatki przed kompem, że zapisałaś w nich Loree?

bo to bardzo sympatyczny wątek;-)

ale co Ty masz za notatki przed kompem, że zapisałaś w nich Loree?

Wiesz, bo ja zapominalska jestem. Starosc nie radosc wiec robie sobie notatki z tego co czytam. Tez na przyklad pisze dlaczego mnie ktos denerwuje a dlaczego kogos lubie :-D Wiem, nienormalna jestem. Mam tego dosc sporo. Najsmieszniejsze sa notatki o Ktosiowej na przyklad (zanim cala afera sie zrobila) :szok: Ale Wam nie powiem :cool2:

Ale naskrobałyście przez te kilka chwil :-) Zaglądam, bo Małżon poszedł myju myju, więc mam chwilę. Widzę, że nieźle się wpasowałam, bo sączę piwko malinowe przy programie o tatuażach ;-)

Spokojnego wieczoru :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.
kurczak szkoda ze nie ma bardziej rozpisanych wynikow.. lepiej zrobic w polsce.. tule mocno kochana
Dzięki Nektarynko, kochana jesteś. Faktycznie zaszkodzić, nie zaszkodzi, więc warto spróbować.
ja zakupilam 320gram.. i musze przysnac ze jest tego spooooora.. bede miala chyba na 4 cykle..
tak ostatnio wlasnie przegladalam co zakupilam i natchnelam sie wlasnie na to ze to tez na plamienia.. mam nadzieje ze pomoga.. poza tym mam mniejsze bóle, a w zasadzie tylko podczas @ a wczesniej mialam jeszcze 3-4 dni przed..

No tak- piątek, imprezy początek!
dołączam sie.. ciotka przyszla to moge sie browarem znieczulic..
No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem" :-D:-):-D Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalas :dry:
ja tez ja tez jestem..
No to ja otwieram swoje! E tam nie jestes malolata. Ja tez prawie 30 na karku a czuje sie na 18 ( czasami nawet na mniej).
ja tam mam 18 plus vat i tak do konca zycia..

Andzia, Kaprysia..ja mam piwko malinowe..mogę sie dołączyć do pijackiego wieczora?
smialo smialo.. dołączaj do nas
ale się popierdzieliły te cykle na wiosnę:no:
witaj Andziu dawno Cie nie widzialam.. caluski zasyłam

Ostatnia edycja:
Do góry