w poniedziałek chce iść...bo dzwoniłam dzisiaj do mojej kliniki i moj lekarz na urlopie a najwczesniej ktokolwiek wolny w poniedziałek popołudniu...![]()
ale się popierdzieliły te cykle na wiosnę

a jak samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w poniedziałek chce iść...bo dzwoniłam dzisiaj do mojej kliniki i moj lekarz na urlopie a najwczesniej ktokolwiek wolny w poniedziałek popołudniu...![]()
ale się popierdzieliły te cykle na wiosnę
a jak samopoczucie?
Oczywiście dalej czytam zaległości
Nektarynko - i co z Twoim cyklem - jest fasolka?
e![]()
zle...mocno zdołowana...i to nawet nie brakiem fasolki, bo tego sie spodziewałam...
dołuje mnie to że coś się dzieje z moim ciałem a nigdy tak nie było i poprostu nierozumiem tego..:-zawstydzona/y:
No ladnie, zostawic Was na piec minut a tu juz pijacka impreza cala para, widze.
Loree, nie zapomnialam o Tobie. Nawet mam Cie tu na kartce w notatkach przed kompem. Przeciez Cie uBielBiam![]()
Wikula, dzieki za pozdrowionka.
Wiedze ze znowu powrocil nam watek AA :-):-)
bo to bardzo sympatyczny wątek;-)
ale co Ty masz za notatki przed kompem, że zapisałaś w nich Loree?
kurczak szkoda ze nie ma bardziej rozpisanych wynikow.. lepiej zrobic w polsce.. tule mocno kochanaDziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.
ja zakupilam 320gram.. i musze przysnac ze jest tego spooooora.. bede miala chyba na 4 cykle..Dzięki Nektarynko, kochana jesteś. Faktycznie zaszkodzić, nie zaszkodzi, więc warto spróbować.
dołączam sie.. ciotka przyszla to moge sie browarem znieczulic..No tak- piątek, imprezy początek!
ja tez ja tez jestem..No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem":-)
Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalas
ja tam mam 18 plus vat i tak do konca zycia..No to ja otwieram swoje! E tam nie jestes malolata. Ja tez prawie 30 na karku a czuje sie na 18 ( czasami nawet na mniej).
smialo smialo.. dołączaj do nasAndzia, Kaprysia..ja mam piwko malinowe..mogę sie dołączyć do pijackiego wieczora?
witaj Andziu dawno Cie nie widzialam.. caluski zasyłamale się popierdzieliły te cykle na wiosnę![]()