reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Olu - życzę Ci z całego serca, by się ten cykl po prostu przesunął i żeby jednak się udało:tak:

a ja dzis dostałam wiadomość od koleżanki, że urodziłą synka - 2 dni skurczy i zakończenie - cesraka, ale wszystko jest ok - Kubuś ma 3700 g i 54 cm:-)

Ale fajnie, będzie miała Kubulka :)))

Andziu, bardzo dziekuję za wsparcie..dzis jest ze mna wyjatkowo zle..i potrzebuje troche wsparcia i ciepla...
Maż sie martwi i jest wyjatkowo miły i czuły, nawet jak na niego..

reklama
Wiesz, bo ja zapominalska jestem. Starosc nie radosc wiec robie sobie notatki z tego co czytam. Tez na przyklad pisze dlaczego mnie ktos denerwuje a dlaczego kogos lubie :-D Wiem, nienormalna jestem. Mam tego dosc sporo. Najsmieszniejsze sa notatki o Ktosiowej na przyklad (zanim cala afera sie zrobila) :szok: Ale Wam nie powiem :cool2:
teraz jestem ciekawa co masz o Ktosiowej:wściekła/y:
Ale naskrobałyście przez te kilka chwil :-) Zaglądam, bo Małżon poszedł myju myju, więc mam chwilę. Widzę, że nieźle się wpasowałam, bo sączę piwko przy programie o tatuażach ;-)
witaj - nie miałyśmy się jeszcze okazji poznać - ale piwko to szybko nadrobi;-)
Ale fajnie, będzie miała Kubulka :)))

Andziu, bardzo dziekuję za wsparcie..dzis jest ze mna wyjatkowo zle..i potrzebuje troche wsparcia i ciepla...
Olu - przepraszam, żę wracam do tego, ale płakałam jak czytałam Twój blog - jakbym czytała o sobie - to zbliża:tak:

Kochana, sorka ze pytam (mozliwe ze gdzies przeoczylam ) a co z Twoja @ ? Ciagle cisza?
Ja tez mam dola, ktory mi sie juz ciagle wieki wiec Ciebie rozumiem. Dziewczynki nas tu podniosa na duchu :sorry2:

ja tez ja tez jestem..

No to jak jestes to ZDROWIE :-D Za @ niech sie szybko skonczy i do dziela !!! :-)

reklama
Andzia, mnie również miło poznać. Mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości u Was, bo dopiero od kilku dni tu zaglądam.

Do góry