reklama
Kate bardzo ładne dziewczęce łóżeczko. Zastanawiam się tylko, jak jest rozwiązana kwestia zamka - nie tylko w tym, ale w innych też, bo jestem pewna, że dzieci będą uciekać![]()
zawsze można na jakiś czas zaszyć

Moli nic nie mieszasz kazdy ma prawo do wypowiedzi;-)
jak widać nie każdy, a szkoda... :-(
MAGDA przecież nikt nie każe się Tobie ani CZARNEJ, ani nikomu innemu tłumaczyć z niczego i nikt Cię nie rozlicza z tego, jak wychowujesz swoje dzieci... ale jak jakaś mama pyta, zwłaszcza MOLI, która ma jednak pojęcie o tym, co jest dobre dla dziecka, a co nie z punktu widzenia medycznego to nie widzę powodu, żeby się obruszać i od razu obrażać... przecież jakby każda z nas tak samo wychowywała dwoje dzieci to nie miałybyśmy o czym pisać, dawać rad itp. Najgorsze właśnie jak ktoś bierze niektóre rzeczy za bardzo do siebie. Nikt Ci żadnych wyrzutów nie robi, ale chyba można napisać, że jest się przeciwko czemuś i to uargumentować? Czy mamy sobie tylko grzecznie przytakiwać???????
Sorki, ale ja nie rozumiem takich akcji i zawsze mi potem przykro jak się o coś "kłócimy"... Chyba nie ma o co kruszyć kopii... Albo pomińmy drażliwe tematy i tyle!!!
Miałam się pochwalić, że kupiłam krzesełko Marice COCO__ESPIRO__KRZESEŁKO__BABY dreams DESIGN__ (628940664) - Aukcje internetowe Allegro, ale czy kogoś to interesuje :-
zawsze można na jakiś czas zaszyć![]()
Albo założyć kłódkę :-). Tak tylko pytam, bo ja z tego łóżeczka korzystam na wyjazdach. Martyna nie umie jeszcze wyjść górą, bo może nie wie, że tak można ;-)i miałam pod tym względem spokój, że nie wlezie na schody czy takie tam. Pewnie niedługo się to skończy.
A fotelik bardzo ładny. Gdyby nie to, że już mam drewniane, to też pewnie bym się rozglądała za takim.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Och to się porobiło :-(
Kate łóżeczko super.
Kate łóżeczko super.
Napisałam wcześniej posta, ale wydaję mi się, że ta dyskusja prowadzi donikąd. Mam nadzieję, że jak emocje opadną, to jeszcze się zastanowisz i wrócisz na forum. Po co atmosfera w stylu "kto nie z nami ..." Jesteśmy tu dla relaksu, wsparcia, rady, ale też nie będziemy rozmawiać tylko o pogodzie.
Ostatnia edycja:
Evelajna
Październikowa mama
od kąt mała poszła do żłoba to jakoś zaczęłam przykładać wadę do ciuszków ;-)w domu wystarczyło rajtuzki i bluzeczkę założyć![]()
Ja odwrotnie: staram do żłobka ją ubrać raczej byle jak, bo panie żłobianki jak młodą karmią, to nawet skarpetki są ubabrane. A w domu może jeść bez śliniaka i ani plamki. Nie wiem jak one to robią - chyba nie patrzą na dziecko tylko łyżeczkę w jego kierunku wystawiają

Kate bardzo fajne i zgrabne krzesełko. Ono ma kółka z tyłu? Cholerka, to moje to takie kolemysło...

Hmmm. Nie wiem czy wklejać czy nie, ale ryzyk fizyk:

mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
To dla młodej do kąpieli w wielkiej wodzie. Zakupione, jak tacie strzeliło w barku od ciągłego schylania się i usiłowania utrzymać cholerynę w miejscu. Kąpiel zajmuje kilka minut więc niech się dziecko pocieszy swobodą.

Ja odwrotnie: staram do żłobka ją ubrać raczej byle jak, bo panie żłobianki jak młodą karmią, to nawet skarpetki są ubabrane. A w domu może jeść bez śliniaka i ani plamki. Nie wiem jak one to robią - chyba nie patrzą na dziecko tylko łyżeczkę w jego kierunku wystawiają
Kate bardzo fajne i zgrabne krzesełko. Ono ma kółka z tyłu? Cholerka, to moje to takie kolemysło...
Hmmm. Nie wiem czy wklejać czy nie, ale ryzyk fizyk:
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
To dla młodej do kąpieli w wielkiej wodzie. Zakupione, jak tacie strzeliło w barku od ciągłego schylania się i usiłowania utrzymać cholerynę w miejscu. Kąpiel zajmuje kilka minut więc niech się dziecko pocieszy swobodą.![]()
Bardzo fajna mata mnie tez juz napiep... plecy od tego schylania sie

MagdasfSpoko loko ja juz mam zlewke. Poprostu stwierdziłam ze nie bede o pewnych rzeczach pisała i finito

magdziunia
Październikowa Mama'08
O to coś fajnego Evelajna.
Mnie też plecki z lekka ... ojojoj ... na samą myśl bolą ;-)
Mnie też plecki z lekka ... ojojoj ... na samą myśl bolą ;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
To sie porobilo :-(Tak oczywiscie masz racje, taka obrazalska jestem...moze ja glupia jestem ale coz poradzic jak nie lubie jak ktos nazywa mnie leniwa albo wygodna mama...Nie mam nic przeciwko ze ktos mowi wlasne zdanie, sama to robie, ale naprawde jest roznica w wyglaszaniu swojego zdania a osadzaniu i szufladkowaniu. Nie uwazam sie za mame ktora jest leniwa a tak wlasnie sie poczulam czytajac to co napisala moli.dla mnie koniec tematu i chyba juz kazdego innego, bo juz od jakiegos czasu nosze sie ztym zamiarem, chyba naprawde jestem inna od was mamus.
MAGDA ja w slowach Moli nie widze ze to do Ciebie jest napisane Czy do Czarnej czy do mnie W koncu ja tez ostatnio kupilam chodzik Nie dajmy sie zwariowac

TY I CZARNA psujecie tutaj bez dwoch zdan i przestance PITOLIC
Mam nadzieje ze jednak od nas nie uciekniesz
KATE no to poszalalas Lozeczko i krzeselko super

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Podziel się: