Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kate bardzo ładne dziewczęce łóżeczko. Zastanawiam się tylko, jak jest rozwiązana kwestia zamka - nie tylko w tym, ale w innych też, bo jestem pewna, że dzieci będą uciekać![]()

Moli nic nie mieszasz kazdy ma prawo do wypowiedzi;-)
zawsze można na jakiś czas zaszyć![]()
od kąt mała poszła do żłoba to jakoś zaczęłam przykładać wadę do ciuszków ;-)w domu wystarczyło rajtuzki i bluzeczkę założyć![]()

Ja odwrotnie: staram do żłobka ją ubrać raczej byle jak, bo panie żłobianki jak młodą karmią, to nawet skarpetki są ubabrane. A w domu może jeść bez śliniaka i ani plamki. Nie wiem jak one to robią - chyba nie patrzą na dziecko tylko łyżeczkę w jego kierunku wystawiają
Kate bardzo fajne i zgrabne krzesełko. Ono ma kółka z tyłu? Cholerka, to moje to takie kolemysło...
Hmmm. Nie wiem czy wklejać czy nie, ale ryzyk fizyk:
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
To dla młodej do kąpieli w wielkiej wodzie. Zakupione, jak tacie strzeliło w barku od ciągłego schylania się i usiłowania utrzymać cholerynę w miejscu. Kąpiel zajmuje kilka minut więc niech się dziecko pocieszy swobodą.![]()

To sie porobilo :-(Tak oczywiscie masz racje, taka obrazalska jestem...moze ja glupia jestem ale coz poradzic jak nie lubie jak ktos nazywa mnie leniwa albo wygodna mama...Nie mam nic przeciwko ze ktos mowi wlasne zdanie, sama to robie, ale naprawde jest roznica w wyglaszaniu swojego zdania a osadzaniu i szufladkowaniu. Nie uwazam sie za mame ktora jest leniwa a tak wlasnie sie poczulam czytajac to co napisala moli.dla mnie koniec tematu i chyba juz kazdego innego, bo juz od jakiegos czasu nosze sie ztym zamiarem, chyba naprawde jestem inna od was mamus.