reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

My mamy tani nawilżacz z Liroy Merlin i jest ok :-)

A ja właśnie kupiłam Marikosowi łóżeczko na wyjazd nasz wakacyjny, bo to od koleżanki jest fatalne - żeby je złożyć i rozłożyć to trzeba się natrudzić i M. się wkurza. A że prababcia dała 200zł to mój zakup: CHICCO KOJEC BYE BYES LOZECZKO TURYSTYCZNE ROSA (629151624) - Aukcje internetowe Allegro

Dokupiłam też moskitierę :-) juz się nie mogę na nie doczekać. Będzie potem stało jako kojec w pokoju.

reklama
No nieźle :-D

Ja tam sobie z jednym nie radze. :baffled: I powoli też się zastanawiam nad czymś co ograniczy przemieszczenie się mojego Potworka. Chodzikiem wszędzie nie wlezie. :-D

Magdasf, Czarna

Myślę, że Moli nie chciała źle.
Mówi z punktu widzenia fizjoterapeuty a nie rodzica!
Nie ma się co obruszać, bo się czerwcowo zaraz zrobi ;-)

I tak każda mama postąpi jak uważa za słuszne.
Przecież tu nikt nikogo nie potępia za metody:-)
A sądzę, że zwrócenie uwagi na niektóre kwestie zdrowotne pomoże niedoświadczonym mamow w pewnych decyzjach, wyborach...

dziewczyny macie w domu worki próżniowe na ubrania? Sprawdzają się wam? Mam strasznie mało miejsca w domu i zaczęłam się nad nimi zastanawiać i nie wiem czy warto.

Ja mam takie worki, ale po otwarciu nie chcą się już zrobić próżniowe. Porobiły się nieszczelności. Musieliśmy je mega obkleić.

Kate bardzo ładne dziewczęce łóżeczko. Zastanawiam się tylko, jak jest rozwiązana kwestia zamka - nie tylko w tym, ale w innych też, bo jestem pewna, że dzieci będą uciekać :sorry2:

Ja mam takie worki, ale po otwarciu nie chcą się już zrobić próżniowe. Porobiły się nieszczelności. Musieliśmy je mega obkleić.

Kate bardzo ładne dziewczęce łóżeczko. Zastanawiam się tylko, jak jest rozwiązana kwestia zamka - nie tylko w tym, ale w innych też, bo jestem pewna, że dzieci będą uciekać :sorry2:

Kasia ja przy Laurowym miałam taki zameczek i powiem ci ze jak dla mnie super wynalazek. mała wstawała i sama przychodziła nie musiałam sie obawiac ze bedzie chciała wychodzic góra:-p
Ale jak wiesz ja należe do tych wygodnych matek

Dziewczyny czy macie jakieś doświadczenia z nawilżaczem powietrza? Skutkuje to? U nas strasznie suche powietrze w domku jest i myślę czy by nie zainwestować w jakiś nawilżacz powietrza. Może mi coś polecicie?

mu używamy cały czas nawilzacza,bo strasznie sucho u nas,teraz trochę lepiej,bo nie palą już,ale zimą strasznie było,w nocy często się wszyscy budziliśmy żeby napić się czegoś,suche gardło ciągle,a i kwiatki mi popadały,wogóle mamy środkowe mieszkanie i prawie całą zimę mieliśmy na I kaloryfery a i tak było co najmniej 22st:szok:Ja Lilunia polecam nawilżacz,nie wiem jak inne dziewczyny...my mamy taki
NAWILŻACZ POWIETRZA UH 1060-NOWY ultradźwiękowy (634040851) - Aukcje internetowe Allegro

Aaaa...ale wiecie co?????? oczywiście nadal jestem na NIE skoczkom i chodzikom, ale wracając do tej mojej ciotki przyszywanej), podobno bardzo, bardzo czesto trzymała córkę (moja kolezanke) w skoczku ze względu na te długie nogi. Fakt, że jets bardzo szczupła i ma bardzo długie nogi, aczkolwiek wiadomo, ze nie dzięki skoczkowie hehe... ale trzeba przyznac, że Basia jest bardzo, bardzo wysportowana dziewczyna.... świetnie jeździ na nartach, konno, na desce, biega regularnie w maratonach i nie ma i nigdy nie miała żadnych problemów z biodrami czy nogami ;-);-);-)

dobre z tymi nogami:-D:-Dmoja babcia opowiadała,że kiedyś niemowletom prostowano na siłe nogi,żeby były proste:szok::-D

CZARNAprzestań kobito,to chyba ja tu trochę mieszam,sorki:-:)-(...już nie będę...

reklama
A ja właśnie kupiłam Marikosowi łóżeczko na wyjazd nasz wakacyjny, bo to od koleżanki jest fatalne - żeby je złożyć i rozłożyć to trzeba się natrudzić i M. się wkurza. A że prababcia dała 200zł to mój zakup: CHICCO KOJEC BYE BYES LOZECZKO TURYSTYCZNE ROSA (629151624) - Aukcje internetowe Allegro

Dokupiłam też moskitierę :-) juz się nie mogę na nie doczekać. Będzie potem stało jako kojec w pokoju.

Piękne, ja chciałam kupić takie samo ale niestety nie miało regulowanej wysokości i musiałam z niego zrezygnować. Ale BBBBARDZO mi się podobało i podoba :-)

Do góry