reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

super ta mata też by mi się przydała taka, choć mały siedzi normalnie w wannie. Tylko cały czas go trzymam bo boję się że przy zabawie się pośliźnie albo co. Ostatnio miał tak że próbował jeść wodę, na szczęście już mu przeszło.

reklama
jejku nie pytaj, jak siedzi to juz obraca się w kołko od ścianek, wanienka przód tył, kładzie sie siada, nogi do góry, ja aż boje się na to patrzeć

U nas ostatnio Seba w wanience obcykał przekręcanie się z brzuszka na plecy. Na łóżku robił to bez problemu ... i przestrzeń większa.
A jak wiadomo ślisko w wanience to niby łatwiej.
I pieje z radości przy tym, wychlapując wodę.

reklama
Tak oczywiscie masz racje, taka obrazalska jestem...moze ja glupia jestem ale coz poradzic jak nie lubie jak ktos nazywa mnie leniwa albo wygodna mama...Nie mam nic przeciwko ze ktos mowi wlasne zdanie, sama to robie, ale naprawde jest roznica w wyglaszaniu swojego zdania a osadzaniu i szufladkowaniu. Nie uwazam sie za mame ktora jest leniwa a tak wlasnie sie poczulam czytajac to co napisala moli.dla mnie koniec tematu i chyba juz kazdego innego, bo juz od jakiegos czasu nosze sie ztym zamiarem, chyba naprawde jestem inna od was mamus.

nie, no błagam....:no::no::no:

Napisałam wcześniej posta, ale wydaję mi się, że ta dyskusja prowadzi donikąd. Mam nadzieję, że jak emocje opadną, to jeszcze się zastanowisz i wrócisz na forum. Po co atmosfera w stylu "kto nie z nami ..." Jesteśmy tu dla relaksu, wsparcia, rady, ale też nie będziemy rozmawiać tylko o pogodzie.

właśnie, właśnie!!!

Hmmm. Nie wiem czy wklejać czy nie, ale ryzyk fizyk::cool2:

mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

To dla młodej do kąpieli w wielkiej wodzie. Zakupione, jak tacie strzeliło w barku od ciągłego schylania się i usiłowania utrzymać cholerynę w miejscu. Kąpiel zajmuje kilka minut więc niech się dziecko pocieszy swobodą.:tak:

bardzo fajne! :-)

KATE no to poszalalas Lozeczko i krzeselko super :tak:

już się nie mogę doczekać aż przyjdą!

To dzisiejsze zakupy na wode
1 Na tym mala siedzi i plywa sie po wodzie
2 maly basenik na balkon
Widac jeszcze mala zabawke do wody i pilke :tak:Zobacz załącznik 134344

Zobacz załącznik 134345

fajne, też myślę o jakimś baseniku teraz na wakacje, żeby mogła sobie w min siedzieć przed domkiem

super ta mata też by mi się przydała taka, choć mały siedzi normalnie w wannie. Tylko cały czas go trzymam bo boję się że przy zabawie się pośliźnie albo co. Ostatnio miał tak że próbował jeść wodę, na szczęście już mu przeszło.

ja chyba zacznę myć Marikę w kabinie pod prysznicem, bo ona siada i tak chlapie, że niedługo sąsiadów zalejemy :-D

jejku nie pytaj, jak siedzi to juz obraca się w kołko od ścianek, wanienka przód tył, kładzie sie siada, nogi do góry, ja aż boje się na to patrzeć

skąd ja to znam...

U nas ostatnio Seba w wanience obcykał przekręcanie się z brzuszka na plecy. Na łóżku robił to bez problemu ... i przestrzeń większa.
A jak wiadomo ślisko w wanience to niby łatwiej.
I pieje z radości przy tym, wychlapując wodę.

właśnie Mari też zaczęła się obrać w wanience, ale z pleców na brzuszek i też na brzuchy wychlapuje wodę z wanienki + zaczęła się wspinać na krawędź i stawać, to jest numerek z niej, mówię Wam...

Do góry