dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU nakrecaj meza nakrecaj na zakupy basenowe :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście że interesuje!!!! .U mnie krzesełko od 5 miesięcy czeka aż księżniczka w nim zasiądzie :-) 2 razy już siedziała ale tylko kilka minutekMiałam się pochwalić, że kupiłam krzesełko Marice COCO__ESPIRO__KRZESEŁKO__BABY dreams DESIGN__ (628940664) - Aukcje internetowe Allegro, ale czy kogoś to interesuje :--
-(
U mnie notorycznie ubranka w odplamiaczu się moczą!!!!! no ale .... trudno niech się niunia cieszy z pięknych sukienek ;-);-)szkoda mi na raz ciuszki kupować-no bo gdybym tylko na weekend ubierała to szybko okazało by się że z nich wyrosłaJa odwrotnie: staram do żłobka ją ubrać raczej byle jak, bo panie żłobianki jak młodą karmią, to nawet skarpetki są ubabrane. A w domu może jeść bez śliniaka i ani plamki. Nie wiem jak one to robią - chyba nie patrzą na dziecko tylko łyżeczkę w jego kierunku wystawiają![]()
To dzisiejsze zakupy na wode
1 Na tym mala siedzi i plywa sie po wodzie
2 maly basenik na balkon
Widac jeszcze mala zabawke do wody i pilkeZobacz załącznik 134344
kurcze ja jeszcze nawet nie myślałam o takich zabawkach :-) Dorotko suuuuper pomysł!!!
Super Mariczka!
Masz jakieś zastrzeżenia co do krzesełka?
Pytam, bo mówiłam, że chyba zgapię ;-)