reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Miałam się pochwalić, że kupiłam krzesełko Marice COCO__ESPIRO__KRZESEŁKO__BABY dreams DESIGN__ (628940664) - Aukcje internetowe Allegro, ale czy kogoś to interesuje :-:)-:)-(
Oczywiście że interesuje!!!! .U mnie krzesełko od 5 miesięcy czeka aż księżniczka w nim zasiądzie :-) 2 razy już siedziała ale tylko kilka minutek :happy2:

Ja odwrotnie: staram do żłobka ją ubrać raczej byle jak, bo panie żłobianki jak młodą karmią, to nawet skarpetki są ubabrane. A w domu może jeść bez śliniaka i ani plamki. Nie wiem jak one to robią - chyba nie patrzą na dziecko tylko łyżeczkę w jego kierunku wystawiają:-D:-D
U mnie notorycznie ubranka w odplamiaczu się moczą!!!!! no ale .... trudno niech się niunia cieszy z pięknych sukienek ;-);-)szkoda mi na raz ciuszki kupować-no bo gdybym tylko na weekend ubierała to szybko okazało by się że z nich wyrosła :happy2:

To dzisiejsze zakupy na wode
1 Na tym mala siedzi i plywa sie po wodzie
2 maly basenik na balkon
Widac jeszcze mala zabawke do wody i pilke :tak:Zobacz załącznik 134344
kurcze ja jeszcze nawet nie myślałam o takich zabawkach :-) Dorotko suuuuper pomysł!!!

To czekamy na real fotki z właścicielką w roli głównej:-)

A proszę bardzo:
marika 001 (2).jpg

marika 005.jpg

marika 007.jpg

marika 008.jpg

Super Mariczka!
Masz jakieś zastrzeżenia co do krzesełka?
Pytam, bo mówiłam, że chyba zgapię ;-)

Super Mariczka!
Masz jakieś zastrzeżenia co do krzesełka?
Pytam, bo mówiłam, że chyba zgapię ;-)

Karmiło mi się w nim bardzo dobrze - wprawdzie regulacja pochylenia (2 stopnie) jest nieduża) i nie ma regulowanego podnożka (Marikowe stopy machają w powietrzu), ale tacka jest ruchoma, jest lekkie, ma spoko pasy (trochę jeszcze za wysokie te górne dla Mariki, bo zaczynają się na czubku głowy).

Nie zajmuje tez dużo miejsca. Ma fajny ten kosz pod krzesełkiem i co ważne gumowe nózki. Oparcie pod pleckami to sam materiał, nie ma pod spodem plastiku.

Pokrowiec nie jest ceratowy (tylko, czy to plus czy minus, ze względów estetycznych i wizualnych plus, ale jak się będzie sprawdzało po zabrudzeniu to jeszcze nie wiem) - materiał podobny jak porowce wózków. jak dla mnie jest stabilne i wygląda porządnie, absolutnie żadnej tandety. Złożyłam je w 3 min po wyjęciu z pudła.

Marice w każdym razie też przypadło do gustu :-)

reklama
Mówisz masz:-D:-D
Super Mariczka sie prezentuje. mam nadzieje że bedziesz zadowolona z jednego i drugiego:tak:
Mój jakos woli jesc w foteliku niz krzesełku:-D:-D:-D

Do góry