reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gdzie sie wszystkie podziewacie:confused:Moje dziewczynki chyba nie zamierzaja spac:no:Wicia zeszła z wyrka i zaklada kapcie a Klaudia sie kula
Wstawiam Wam focie mojej trojcy na silowni

Załączniki

• SDC10608.jpg
    SDC10608.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC10607.jpg
    SDC10607.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC10606.jpg
    SDC10606.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Witam się i znikam pewnie do wieczora.
poczytałam troszkę ,ale nie odpiszę
wybaczcie
Całą sobotę jestem u naszej Anabubki :-):-)

Witam,

Mojego przez całą noc bolał ząb:no::no: wygnałam go o 5 na dyżur stomatologiczny... A ze spania już nici :baffled: Mała Anika tak harcuje ze szok :szok:

A Oliwka dzis pierwszy raz jadła orzeszki ziemne :tak::tak::tak::tak:
wczesniej jakoś jej nie dawałam bo bałam sie że się zadławi.dziś dojrzała że tatuś je więc ona sie uparła że też chce,i wzięła spróbowała i tak jej posmakowały że szok.i swietnie sobie daje radę z ich gryzieniem,aż sie zdziwiłam.tyle ich zjadła że szok.musiałam je już schować :tak::tak::tak::tak:

A moja pluje orzeszkami :no: rozmamle i wypluwa :baffled:

i jeszcze jeden no wyje
Policjant pyta staruszke:
* Wiek?
* 86 lat
* Czy moglaby pani opowiedziec swoimi slowami, co tu sie wlasciwie wydarzylo?
* Siedzialam na lawce na tarasie przed domem, podziwiajac cieply wiosenny wieczór, kiedy przyszedl ten mlodzieniec i usiadl obok mnie.
* Znala go pani?
* Nie, ale byl przyjaznie nastawiony.
* Co stalo sie po tym, jak usiadl obok pani?
* Zaczal pocierac moje udo.
* Czy powstrzymala go pani?
* Nie.
* Dlaczego?
* Bo odczuwalam przyjemnosc. Nikt nie robil tego od czasu, kiedy mój maz odszedl z tego swiata 30 lat temu.
* Co stalo sie potem?
* Zaczal piescic moje piersi.
* Czy próbowala go pani powstrzymac?
* Nie.
* Dlaczego?
* Mój Boze, dlaczego? Bylo mi tak dobrze, czulam ze naprawde zyje. Od lat tak sie nie czulam!
* Co stalo sie pózniej?
* Cóz, rozpalil mnie do czerwonosci, wiec rozlozylam nogi i zawolalam: "Bierz mnie, chlopcze, bierz mnie!"
* I co? Zrobil to?
* Nie, do diabla! Zawolal "Prima Aprilis!" I wtedy zastrzelilam skurwiela!

Piękne:-D:-D:-D:-D

Gdzie sie wszystkie podziewacie:confused:Moje dziewczynki chyba nie zamierzaja spac:no:Wicia zeszła z wyrka i zaklada kapcie a Klaudia sie kula

Superr :tak: Pakerzy :-D;-)

Luna, dopisałam Cię :tak:
No i mamy naśladowczynie jesli chodzi o mapkę:-D Napisała do mnie panienka ze styczniówek, z pytaniem jak zrobic bo one tez chcą :tak:

Witam weekendowo
Malina świetne dowcipy, dzień mi ise przyjemnie rozpoczął
Agnes, gratu;uje zakupy, 8 zł za 2 bluzeczki, rewelacja.
As, Anabuba, zazdroszcze Wam spotkania, bawcie sie dobrze, kożystajcie, nie narzekajcie za duzo na zycie.
Mamo Helenki, dzięki, no i wiedziałam, ze taki pomyśł jaki miałaś z tą mapka nie ujdzie uwadze.Współczuje jeczącego męża, Twój tez do dentysty dopiero jak boli niemiłosiernie???

Hej laski :-):-):-):-)
Z rana jak wstałam to deszcz padał,juz sie przeraziłam że bedzie okropna pogoda ale powoli sie rozjaśnia i minimalnie słońce sie przebija więc jest nadzieja :tak::tak::tak::tak:

o 10.00 teściowa przyjeżdża i zabiera Oliwka do siebie.:-):-):-):-):-):-)

no to rosną Ci sportowcy dowikla,w końcu najważniejsze to mieć dobrą formę :tak::tak::tak::tak::tak: w zdrowym ciele zdrowy duch :-)

Mama helenki to współczucia dla męża :tak::tak::tak::tak: no ale na ostrym dyzurze otworza mu tego zęba i przetsanie boleć ale jak najszybciej będzie musiał iść do dentysty :tak::tak::tak::tak::tak: bez tego sie nie obejdzie.

To dobrze że Anika tak rozrabia :-D:-D:-D:-D ja tam uwielbiałam jak Oliwka dawała mi kopniaki,super uczucie :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry