reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Możesz płacic tymi pieniędzmi na allegro wypłata jest po 45 zł jak w rejestracji masz gdzie ci mają przesłać pieniądze to zaznacz PayPal nim mozesz na allegro płacic
ale żadko kto na allegro zgadza sie na płacenie w PayPal :tak::tak::tak::tak::tak:
także to i tak mi się nie przyda,więcej oni zarabiaja na takich osobach jak my klikając w te linki niż my mamy z tego korzyści

A twoje ile maja Greti
Nadja ma 4 ząbki na górze i 4 na dole
Borys ma 6 na górze i 4 na dole, ale na dole 2 kolejne już prawie widać.
Wszystkie moje dzieci późno dostawały ząbki. Benjamin na dwa latka miał tylko 8 zębów :szok: A do dzisiaj nie ma jeszcze jednej piątki.

Jeszcze nie ale jak szukałam na allegro bielizny to tam pisze że mozna płacic przez PayPal ale Sol płaciła i mówiła że bez problemu ja mam dopiero 8 zeta tak ze jeszcze daleka droga a jeszcze przez tydzien nie wchodziłam tam bo padł im serwer

Nadja ma 4 ząbki na górze i 4 na dole
Borys ma 6 na górze i 4 na dole, ale na dole 2 kolejne już prawie widać.
Wszystkie moje dzieci późno dostawały ząbki. Benjamin na dwa latka miał tylko 8 zębów :szok: A do dzisiaj nie ma jeszcze jednej piątki.
Moi tez mi pozno zabkowali:tak:Ale niby te zabki sa pozniej mocniejsze:tak:I moj Dominik ma nadal wszystkie w idealnym stanie:tak::tak::tak:

a na chwile sie pożalić jestem wk..... na max przychodze do domu ze spaceru mąz pijany w domu burdel mowie Wam ja sobie z nmi jutro porozmawiam pierd....... Nic nie sprzatam niech on sprzata a co se KUUUUUUU myśli ja sie umordowalam na spacerza a on z kolega pil :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok: zaraz ide sie umyc i mam to gdziec najgorzej ze bedzie łazil calą noc nie udało mi sie butów kupić tylko spodnie ale musze sobie podlozyć Do jutra lepszego wieczoru niz ja ma Wam życze :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(
nie przejmuj sie jak bedzie mial sprzatnac balagan napewno spokornieje.Fajnie ze udalo Ci sie kupic spodnie:tak:
A Oliwka dzis pierwszy raz jadła orzeszki ziemne :tak::tak::tak::tak:
wczesniej jakoś jej nie dawałam bo bałam sie że się zadławi.dziś dojrzała że tatuś je więc ona sie uparła że też chce,i wzięła spróbowała i tak jej posmakowały że szok.i swietnie sobie daje radę z ich gryzieniem,aż sie zdziwiłam.tyle ich zjadła że szok.musiałam je już schować :tak::tak::tak::tak:
no to mamusiu teraz wiesz co bedzie Oliwka przegryzala:-)
wiktoria12 jestesmy z gdyni a ja mam 20 lat od pazdziernika na studia ide i zostawiam mala babci :)
napisz cos wiecej i wklej fotki
Agnes123 fajnie ze orzeszki tak smakuja malej :) jeszcze jakies 17 lat i bedzie mogla piwka sprobowac :D a to swietne polaczenie jest :D
:-D:-D:-D
to ja mam dla was kawał i dla ciebie agnes:-DWarszawa Warszawa.
Korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi:
- słuchaj, porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 mln złotych, bo
inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę...
- Tak? A po ile dają inni kierowcy?
- No tak po 2 - 3 litry...

Warszawa Warszawa.
Warszawa Warszawa.
Warszawa Warszawa.
Pasażer taksówki klepnął kierowcę żeby się o coś zapytać.
Tamten jak oparzony podskakuje pod sufit i traci panowanie nad samochodem.
- Co pan taki nerwowy - pyta pasażer?
- Przez 25 lat byłem kierowcą karawanu...
to ja tez dorzuce ze 2 litry:-D:-D
durex044.jpg
reklama;-)))​
:-)
Gdzie sie wszystkie podziewacie:confused:Moje dziewczynki chyba nie zamierzaja spac:no:Wicia zeszła z wyrka i zaklada kapcie a Klaudia sie kula
Wstawiam Wam focie mojej trojcy na silowni
fajna ta silownia
Witam się i znikam pewnie do wieczora.
poczytałam troszkę ,ale nie odpiszę
wybaczcie
Całą sobotę jestem u naszej Anabubki :-):-)
milego spotkanka:happy2:
halo halooo:-)
Ja wyspana, wykąpana, m poszedł po bułeczki na sniadanie, mielismy fajna nockę i fajny poranek też, bo go obudziłam:sorry2::tak::tak:

a dzisiaj m jedzie pomagac mamie znoq w świerklanach potem, ja nie wiem czy pojade, bo jej nie lubie...:sorry2: ale on mnie tak prosi..:dry::dry: nie widziałam jej pól roku i dobrze mi z tym:sorry2::sorry2::sorry2: a ona mu podobno narzekała że mniejeszcze z brzuchem nie widziała:sorry2::sorry2: a ja mam ją gdzieś:sorry2::sorry2:
A po Patryka jedziemy dopiero popołudniu wiec mamy jescze troche spokoju, wyjątkowo, fajnie ze chcial tam dłuzej zostac ja mam przynajmniej wiecej spokoju:tak::tak:

Poznał tam jakieś laski:-D DLatego wogóle chciał jechac, bo nrmalnei to zawsze bek, że on nie jedzie do mamy:-D:-D
coz za odmiana jak sa poanienki to sie chetnie jedzie:-D
Co mogę zrobić z zarbkami?
Zarobki można wydać jedynie na reklame w serwisie, dostepna w menu uzytkownika. Zarobki nie podlegajš wyplacie.
:szok::szok:
Witam mamusie siedzące w domciu, przyjmiecie do swojego grona?
Mam na imię Ania, wychowuję syncia Dominika,
mieszkamy w Grecji,
pozdrawiam słonecznie :-)

witam na forum

My wczoraj wieczorkiem nie nudzilismy sie ja wzielam sie wkoncu za prasowanie a moj siedzial przed kompem Potem wspolnie ogladnelismy film.Poszlismy spac o 1:szok:
Noc przespana bo Laura wstala dopiero o 9:30;-)Mama wyspana i za porzadki powinna sie zabrac:baffled:

Jeszcze nie ale jak szukałam na allegro bielizny to tam pisze że mozna płacic przez PayPal ale Sol płaciła i mówiła że bez problemu ja mam dopiero 8 zeta tak ze jeszcze daleka droga a jeszcze przez tydzien nie wchodziłam tam bo padł im serwer
dobra, to ja rezygnuje, nie przyda m sie, poza tym im tak linka aktywacyjny nie przyszedł...:tak:

tą drugą stronę mi wyślij z ta ankietą:tak::tak::tak:

ale żadko kto na allegro zgadza sie na płacenie w PayPal :tak::tak::tak::tak::tak:
także to i tak mi się nie przyda,więcej oni zarabiaja na takich osobach jak my klikając w te linki niż my mamy z tego korzyści
No moze i tak ale tam też masz podane ze kase przelewają ci na konto tylko że ja konta nie podawałam i podałam PayPal a przecież i tak siedze codziennie na kompie to kliknac moge to mi nie zaszkodzi:-)

reklama
Do góry