reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja ci tu dam joanna urodą nie grzesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no tylko uśmiech proszę:tak::tak::tak:a bluzeczka super lubię takie:tak:
a mi net naala tzn kabel się urwał narazie jest na bóg zapłać i co chwile brak neta:wściekła/y::wściekła/y:koszt naprawy przez firmę to 50 zł a kupienie takiego klucza do zarabiania końcówek 100zł piotrek poleciał do casto może chłopaki mu pożyczą jak mają....no jak ja bez was wytrzymam powiedziałam goń do casto kombinuj bo ja bez dziewczyn z bb zwariuje i poszedł:szok::szok:

ja ci tu dam joanna urodą nie grzesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no tylko uśmiech proszę:tak::tak::tak:a bluzeczka super lubię takie:tak:
a mi net naala tzn kabel się urwał narazie jest na bóg zapłać i co chwile brak neta:wściekła/y::wściekła/y:koszt naprawy przez firmę to 50 zł a kupienie takiego klucza do zarabiania końcówek 100zł piotrek poleciał do casto może chłopaki mu pożyczą jak mają....no jak ja bez was wytrzymam powiedziałam goń do casto kombinuj bo ja bez dziewczyn z bb zwariuje i poszedł:szok::szok:
Dobrze ze go pogoniłaś za tym kablem no bo BB potrzebne ci jak powietrze:-D:-D

no Malinka zawstydzilas mnie ale juz wykasowałam zeby nie straszyc pozoztałych a bluzka tak bo potem jaeszcze załoze pod zakiet czy wogole na spacer czy do kozciloa a buty co w atlkim stylu tylko nai na takich obcasach bo bym sie zabila jak bym szla :-D:-D
WAWA - NOWE BUTY CZÓŁENKA - 37 (632156138) - Aukcje internetowe Allegro
te mi się okrutnie podobaja
* WłOsKi SzAł * WeJdŹ I ZoBAcZ * roz. 38 * (637742688) - Aukcje internetowe Allegro
a takie mam na jutro podobne tylko ze nie taki ocas tylko połowę niższy
ŚLICZNE WŁOSKIE SKÓRKOWE KLASYCZNE Z KLAMERKĄ (634634892) - Aukcje internetowe Allegro
coś wtym stylu nieduży obcasik odkryte pale albo pieta
Zinda – 4136 |
Ebata - 0604A/97 |
R.Polański - 116. |
KRIMEN -9350 |
EKSBUT-1084 ECRU |

a najlepsze to beda takie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KMM-020-ML |

reklama
Do góry