reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Layla- Gratuluje syneczka!!! Czekam z niecierpliwością na fotki maluszka.

Och... no i zaczeło się...powiedziałam sobie,że jak Layla urodzi to ja zacznę się stresować.
Kolej na mnie :) :)choc mam nadzieje,ze będzie to jednak czerwiec:)

Ostatnia edycja:
dzień dobry:-)
layla kochana jak dobrze, że się odezwałaś!
GRATULUJE SYNUSIA!! jak bedziesz mieć czas to napisz jak poród,jak sobie radzisz i jak kruszynka się sprawuje:-) bardzo się cieszę, że masz Igorka przy sobie(śliczne imię mu wybraliście) wstaw jakieś zdjęcia maluszka:) życzę szybkiego powrotu do dawnych sił i radości z macierzyństwa;-) trzymaj się kochana:-)
lenka87 nie stresuj się już. My tu wszystkie jesteśmy z Tobą:tak: i bedziemy za Ciebie trzymać mocno kciuki;-) a jak się czujesz??
czy ktoś wie co dzieje się z anormalną??
panistepelek przykro mi, że nie mogłam Co pomóc....
olena262 może jednak przejdą:p najem się wzrokiem<hahaha>

eh....u mnie zacznie zaraz padać:dry::baffled: a tu sprzątać mi się nie chce.....dobrze, że chociaż ciasto już upiekłam:-p

Ostatnia edycja:
layla - Gratuluję Synka. Niech rośnie zdrowo.
Ja też rodziłam naturalnie i po wyjściu ze szpitala też jeszcze nie czyłam się dobrze. Tak naparwde potrzebne mi było to ksiązkowe 6 tygodni by wszystko przestało boleć.

domikcw - Mimo wszystko dziekuję za pomoc z tymi filmami. Ja poprostu już bardzo wiele produkcji obejrzałam i to dlatego.

Jedę dziś na rodzinną osiemnastkę do brata ciotecznego tyle, że bez męża, bo złapał fuchę po godzinach na weekend a kaska Nam potrzebna :-/.

Layla gratuluję :-) Jak się czujesz? jak się czuje mały ? :*

buu u Was też taka brzydka pogoda? właśnie pada deszcz u mnie :-(

ja od 2 msc szukam pracy jako niania ale coś kiepsko mi narazie idzie bo nie znalazłam :-(

Ostatnia edycja:
Layla Gratuluję synek piękny jest ;) tyle wloskow na glowie, i taki malutki . ;*

Ja dzis moze odezwe sie pozniej , jutro ide na komunie do syna mojej mamy przyjaciolki i dzis pomagamy z mamą piec ciasta :) a tak poza tym to ok. Tylko ze mala na dniu zamiast usnac i sie wyspac to spi na raty. ;)

dziewczynki dziekuje!napiszcie mi czy tez tak zle znosilyscie polog?ja nie moge chodzic siedziec isc do wc...do tego zaczyna sie nawal pokarmu

reklama
Do góry